Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Μου σκοτείνιασε την καθημερινότητα, μου στέρησε την ελευθερία! Δεν αντέχω άλλο»

Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας για τα όσα έζησε τους τελευταίους μήνες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Μου σκοτείνιασε την καθημερινότητα, μου στέρησε την ελευθερία! Δεν αντέχω άλλο»

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα βρεθεί το Σάββατο 15 Μαΐου Στο σπίτι με το MEGA για να μας χαρίσει μια μοναδική βραδιά. Λίγες ημέρες πριν η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη.

Αρχικά αναφέρθηκε στον καινούργιο της δίσκο με τίτλο: «Πάρ’ το αλλιώς»: «Είναι μια πρόταση από εμάς όσο μπορεί ο καθένας να το δει κάπως αλλιώς. Όταν φτάσει ο κόμπος στο χτένι και νιώσουμε ότι αρχίζουν τα πράγματα να στενεύουν με μια διαφορετική ματιά μπορεί να γίνουν τα πράγματα πιο ευνοϊκά».

Η εξομολόγηση της Ελεονώρας Ζουγανέλη για τον κορωνοϊό

Σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού η Ελεωνόρα Ζουγανέλη εξομολογήθηκε «Έχω κάνει πολύ μεγάλο προσωπικό αγώνα για να μου χρειάζεται μια παγκόσμια καταστροφή για να βρω ενδιαφέροντα και να παρατηρούσα πράγματα που δεν παρατηρούσα. Δεν με χαροποίησε και δεν μου φώτισε καμία πλευρά της ζωής. Μου σκοτείνιασε την καθημερινότητα, μου στέρησε την ελευθερία μου και δεν αντέχω άλλο».

Όσον αφορά το γάμο της: «Περίμενα ότι θα μάθω πράγματα με αυτό το καινούργιο πολύ σοβαρό κομμάτι που συμβαίνει στη ζωή μου και αυτό συμβαίνει. Περνάω καλά και μαθαίνω. Αυτό που χαρακτηρίζει τις σχέσεις πετυχημένες είναι να έχουν αλήθεια και κοινό στόχο. Ο μόνος κοινός στόχος είναι η αγάπη και η εξέλιξη. Αν αυτά υπάρχουν όλες οι σχέσεις εξελίσσονται. Έχω πολλά σχέδια και συνεχώς ανατρέπονται. Θέλω να βγω το καλοκαίρι περιοδεία και να συνεχίσω να τραγουδάω».

«Δυστυχώς ο κόσμος δείχνει να ενδιαφέρεται για τη ζωή ενός καλλιτέχνη...»

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Documento και τον δημοσιογράφο Αντώνη Μποσκοϊτη, μίλησε για την έκθεση της προσωπικής της ζωής και το γεγονός πως την ενοχλούσε να την ρωτάνε συνεχώς για το γάμο της.

Αν κάποιος γκουγκλάρει το όνομά σου θα βγουν πολλά ρεπορτάζ για το μπαράκι του σπιτιού σου ή τον γάμο σου παρά για την τέχνη που ασκείς. Ερήμηνην σου ενδεχομένως είσαι πια μέρος του lifestyle.

Ελεονώρα Ζουγανέλη Σπύρος Δημητρίου

Η τηλεόραση έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο σε αυτό. Μακάρι να μιλούσαν όλοι για τη δουλειά μου αποκλειστικά, για το πόσο καλή ή κακή είμαι. Δυστυχώς ο κόσμος δείχνει να ενδιαφέρεται για τη ζωή ενός καλλιτέχνη και είναι αναπόσπαστο κομμάτι της δημοφιλίας του. Προσπαθώ να προφυλάσσομαι από κάποια πράγματα δίχως να γίνομαι δυσάρεστη. Όπου μπορώ, απλώς τώρα δεν πανικοβάλλομαι όπως παλιότερα. Κι εγώ δεν ήθελα να με ρωτάνε συνέχεια για τον γάμο μου, μια πολύ προσωπική στιγμή.