Δανάη Μπάρκα: Δημοσίευσε φωτογραφίες με μαγιό και πέρασε το δικό της μήνυμα

«Ένα σώμα με ατέλειες φτιάνεται, ένα μυαλό με κακία δεν αλλάζει»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δανάη Μπάρκα: Δημοσίευσε φωτογραφίες με μαγιό και πέρασε το δικό της μήνυμα

Η Δανάη Μπάρκα έχει αποδείξει πολλές φορές πόσο ακομπλεξάριστη είναι, με την ίδια αυτή τη φορά να ενθαρρύνει τους ακολούθους της να αγαπούν το σώμα τους.

Η όμορφη παρουσιάστρια ξεσπά συχνά όταν γίνεται λόγος για το θέμα των κιλών και πάντα σπεύδει να διαφωνεί ανοιχτά με όλους όσους κατακρίνουν το σώμα κάποιου άλλου.

Αυτή τη φορά, η Δανάη δημοσίευσε μερικές φωτογραγίες ποζάροντας με το μαγιό της και απάντησε σε μερικές ερωτήσεις των follower της.

Τα σχόλια της Δανάης Μπάρκα για τα κιλά

Μία ακόλουθη αρχικά της έγραψε: «Δεν μπορώ άλλο να ακούω τη φράση «είσαι πολύ αδύνατη». Με ρίχνει ψυχολογικά.» με την Δανάη να απαντά: «Το σώμα σου είναι δικό σου. Είσαι η μόνη που οφείλεις να το ελέγχεις, να το τσεκάρεις και να έχεις λόγο. Εσύ και οι γιατροί αν χρειαστείς ποτέ οτιδήποτε. Κανείς άλλος! Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας βάζει σε καλούπια, να σας περιθωριοποιεί, να σας ευνουχίζει ή να σας κρίνει για πράγματα που μόνο εσάς αφορούν. Είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να το καταφέρουμε. Την υγεία μας και τα μάτια μας. Η κατάκριση και τα σχόλια για την εξωτερική εμφάνιση κάποιον, μόνο τον ίδιο που τα κάνει εκθέτουν. Εκείνος είναι ο κούτος. Την ψυχούλα μας να προστατεύουμε κι όλα τα άλλα όπως πρέπει, όταν μπορούμε κι όταν θέλουμε. Μου κάνει εντύπωση που παίρνω τόσα μηνύματα για ανασφάλειες σωμάτων και εμφάνισης. Παιδιά, αγαπήστε τον εαυτό σας και μη δίνετε σημασία σε κανέναν. Ό,τι κάνετε, κάντε το για εσάς»!

Μια άλλη follower της έγραψε: «Δανάη έχω ανασφάλεια με το σώμα μου. Θέλω τη γνώμη σου. Τι να κάνω», με την Δανάη εξίσου να σχολιάζει: «Να είσαι χαλαρή, γιατί το άγχος μόνο κακό κάνει… Να μην ακούς τους τοξικούς ανθρώπους. Να θέσεις στόχο και χωρίς πανικό, με μικρά βήματα να προσπαθείς να αλλάξεις ότι δεν σου αρέσει… Να περιτριγυρίζεσαι μόνο από ανθρώπους που σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο… Πάντα όμως πάντα να σε αγαπάς… Να θυμάσαι ότι δεν υπάρχει τίποτα ομορφότερο από έναν ωραίο άνθρωπο με αξίες, ευαισθησία, χιούμορ και καλοσύνη. Ένα σώμα με ατέλειες φτιάνεται, ένα μυαλό με κακία δεν αλλάζει…»!

 Δανάη Μπάρκα απάντησε σε follower για τα κιλά και το σώμα

 Δανάη Μπάρκα απάντηση για τα κιλά

 Δανάη Μπάρκα απάντηση σε follower για τα κιλά

«Είναι άσχημο να ακούς σχόλια και να σε τρελαίνουν να αδυνατίσεις»

Το πρωί της Πέμπτης, η Δανάη Μπάρκα θέλησε να μοιραστεί ορισμένα παράπονα αναφορικά με τα σχόλια που ακούει για την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και τα κιλά της.

Με αφορμή την αποκάλυψη της Κατερίνας Ζαρίφη για τα 18 κιλά που κατάφερε να χάσει, η εκπομπή «Πάμε Δανάη», φυσικά, σχολίασε τη νέα αυτή αλλαγή.

Ορμώμενη από αυτό, όμως, η Δανάη θέλησε να σχολιάσει και όλα αυτά που ακούει σχετικά με τα κιλά της αλλά και να δώσει τα συγχαρητήριά της στην Κατερίνα.

Έτσι, είπε συγκεκριμένα: «Είναι πολύ όμορφο, όταν κάποιος το παίρνει απόφαση, να το κάνει, και άσχημο όταν από την άλλη ακούς σχόλια και σε τρελαίνουν να αδυνατίσεις (όπως και εμένα), είσαι στα όρια της κρίσης. Πολύ ωραία η Κατερίνα, κούκλα και να κάνει ό,τι γουστάρει».

Δανάη Μπάρκα σχόλιο για κιλά