Αννίτα Πάνια: «Φέτος κάνω τα χειρότερα νούμερα τηλεθέασης που έκανα ποτέ μου»

«Του χρόνου θα ήθελα να μην κάνω αυτό που κάνω φέτος»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αννίτα Πάνια: «Φέτος κάνω τα χειρότερα νούμερα τηλεθέασης που έκανα ποτέ μου»

Το πρωί της Τρίτης, η Αννίτα Πάνια βρέθηκε καλεμένη στο Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης που κάνει.

Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον ενώ πέταξε και τις σπόντες της για την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Οι δηλώσεις της Αννίτας Πάνια

«Του χρόνου θα ήθελα να μην κάνω αυτό που κάνω φέτος, με την έννοια του ότι αν συνεχίσει αυτή η συνεργασία, να γίνει με καλύτερες βάσεις και πιο πολλή αγάπη στον τηλεθεατή. Ένα μεγάλο κομμάτι της εκπομπής είναι και η εμπορική τοποθέτηση. Και είναι τεράστια σε αυτή την εκπομπή. Σέβομαι τις επιχειρηματικές σχέσεις, αλλά την ίδια στιγμή είναι σε βαθμό απάνθρωπο για τον τηλεθεατή, η τόση πολύ τοποθέτηση.

Με αποτέλεσμα να έχουμε και πάρα πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης.Φέτος κάνω τα χειρότερα νούμερα τηλεθέασης που έκανα ποτέ μου. Εννοείται με ενοχλεί. Αυτό είναι καλό για την ανθρωπότητα.

Αυτή την εκπομπή με τόση τοποθέτηση, αν κατάφερε να την παρακολουθήσει κανείς, σημαίνει ότι η ανθρωπότητα έχει κάποιο πρόβλημα. Είναι απάνθρωπα πολύ. Θα ήθελα να παραμείνω στη ζώνη και να αλλάξει η δομή της εκπομπής. Θέλω να αισθάνομαι καλά με μένα και να κάνω πράγματα που μου δίνουν χαρά. Κάθε πράγμα που κάνω να έχει νόημα στη ζωή μου».

«Δεν θα ερχόμουν στην εκπομπή αν με έπαιρνες εσύ ή ο Γιώργος Λιάγκας»

«Γιατί δίνω σήμερα συνέντευξη; Θα σας πω την αλήθεια. Σήμερα δίνω γιατί έρχομαι σε ένα πρωινό πρόγραμμα που βεβαίως μου είστε συμπαθείς και οι δύο, σέβομαι και τα χρόνια που δουλεύετε και γιατί αυτό το πρόγραμμα έχει αρχισυντάκτρια ένα αγαπημένο μου πρόσωπο που είναι η Χρύσα Ζορκάδη», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά της είπε: «Είσαι δύσκολη. Εγώ αν σε έπαιρνα τηλέφωνο να έρθεις στην εκπομπή, δεν ξέρω τι θα μου έλεγες», με την Αννίτα Πάνια να απαντά:

«Δεν θα ερχόμουν αν με έπαιρνες εσύ, για να είμαι ειλικρινής, ούτε αν με έπαιρνε ο Γιώργος και το λέω με ειλικρίνεια του σεβασμού προς εσένα γιατί ξέρω ότι είστε παιδιά ακομπλεξάριστα. Η Χρύσα είναι πολύ αγαπημένος μου άνθρωπος, έχω περάσει αρκετά χρόνια καλής τηλεόρασης. Την ίδια στιγμή είμαι εδώ που μου είστε συμπαθείς και οι δύο».

Να σημειώσουμε πως ούτε ο μικρός γιος Σκορδά - Λιάγκα, μάσησε τα λόγια του για την συνεργασία του μετά το χωρισμό τους.