Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ιωάννα Μαλέσκου: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

«Μανούλα, πρέπει να είσαι περήφανη για το παιδί σου»

Ιωάννα Μαλέσκου: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού
News 11.05.2021 20:35
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου το μεσημέρι της Τρίτης, καθώς βρίσκεται στην ηλικιακή ομάδα 30-39.

Η όμορφη παρουσιάστρια επισκέφθηκε το εμβολιαστικό κέντρο των Αχαρνών και αμέσως μετά αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους πως εμβολιάστηκε, ενώ το ίδιο έκανε πριν από λίγο και η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Ιωάννα Μαλέσκου έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Το βίντεο της Ιωάννας Μαλέσκου

«Το είπα και το έκανα το εμβόλιο, μόλις γύρισα. Έκανα το AstraZeneca την 1η δόση, στο εμβολιαστικό κέντρο των Αχαρνών πήγα και οι άνθρωποι κυρίως οι γυναίκες με καλωσόρισαν όπως και όλον τον υπόλοιπο κόσμο δηλαδή κι αμέσως μπήκα κι εγώ στη διαδικασία, με το πρωτόκολλο που ακολουθείται, δεν παραπονέθηκα... Μανούλα, πρέπει να είσαι περήφανη για το παιδί σου. Δεν κοίταζα βέβαια και την ένεση για να σας είμαι και ειλικρινής, αλλά τίποτα, δεν αισθάνθηκα πόνο, η κυρία που μου έκανε το εμβόλιο ήταν πάρα πολύ σχολαστική στις κινήσεις της.

Εισέπραξα πολλή αγάπη από το επιστημονικό προσωπικό αλλά και από τους ανθρώπους εκεί, αλλά και από τον κόσμο που περίμενε επίσης στη σειρά, πολλή αγάπη και πραγματικά δεν μπορώ να σας περιγράψω πώς αισθάνομαι... Μεταξύ όμως αυτών που αισθάνομαι, αισθάνομαι και πιο ελεύθερη και πιο σίγουρη για αυτό που έκανα.Σας έλεγα ότι αισθάνομαι πολύ πιο ελεύθερη και σίγουρη για αυτό που έκανα και οι περισσότεροι από εσάς που έχετε κάνει το εμβόλιο αισθάνεσθε ακριβώς το ίδιο.

Παρότι υπάρχει μία μικρή μειοψηφία, ευτυχώς μικρή, ανθρώπων που μου έστειλαν σήμερα κάποια μηνύματα μετά και την εκπομπή για ποιον λόγο προβάλλω και μοιράζομαι το μήνυμα για το εμβόλιο ενώ δεν θα έπρεπε, λυπάμαι πάρα πολύ, πρόκειται για μία πάρα πολύ μικρή μερίδα, εγώ είμαι σε αυτούς που συμμορφώνονται στις οδηγίες και τις υποδείξεις των ειδικών, των επιστημόνων υγείας δηλαδή και του κράτους γι’ αυτό και ήθελα πιο άμεσα να πάω να κάνω το εμβόλιο. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, σε εμένα σε εσάς ακόμα και σε αυτούς που ήμασταν μαζί στην ίδια σειρά και γενικότερα να βγούμε από όλο αυτό πιο σύντομα και πιο υγιείς. Στέλνω όλη μου την αγάπη και τη συμπαράσταση».

Η συμμετοχή της στα καλλιστεία «Μις Κρήτη» το 2013

Το πρωί της Δευτέρας, το Πρωινό σχολίασε τον χορό της κοιλιάς που χόρεψε στην εκπομπή της Love It η Ιωάννα Μαλέσκου και μάλιστα έδειξαν και μερικά πλάνα από την συμμετοχή της στα καλλιστεία «Μις Κρήτη».

Η όμορφη παρουσιάστρια προκάλεσε τον απόλυτο πανικό όταν φόρεσε το ένδυμα του συγκεκριμένου χορού και άρχιζε να λικνίζεται στον αέρα της εκπομπής της.

Η παρέα του Πρωινού σχολίασε την σέξι αυτή εμφάνιση της και αμέσως μετά έπαιξε και ένα βίντεο από τότε που συμμετείχε το 2013 στα καλλιστεία «Μις Κρήτη», με την ίδια να είναι αρκετά εντυπωσιακή.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ιωάννα Μαλέσκου: «Χρειάστηκε να μείνω σε ξενοδοχείο και να φτιάξω σχέδιο απεγκλωβισμού»

Ιωάννα Μαλέσκου: «Δραματική κατάσταση! Ας μας βοηθήσει κάποιος αρμόδιος»

Share