Η Κατερίνα Γκαγκάκη έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

«Κι όμως ήταν τόσο απλό!»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Κατερίνα Γκαγκάκη έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έκανε η Κατερίνα Γκαγκάκη, με την ίδια να δηλώνει ενθουσιασμένη με το γεγονός αυτό για αυτό και θέλησε να το μοιραστεί.

Όλο και περισσότεροι πολίτες κάνουν το εμβόλιο του κορωνοϊού και οι περισσότεροι από αυτούς το γνωστοποιούν στα social media, προκειμένου να περάσουν το δικό τους μήνυμα, όπως έκανε και η Ευαγγελία Μουμούρη.

Έτσι λοιπόν και η Κατερίνα Γκαγκάκη επισκέφτηκε το νοσοκομείο Ελπίς και εμβολιάστηκε και λίγο αργότερα το αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Γκαγκάκη

Η Κατερίνα Γκαγκάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία από τη στιγμή που η νοσοκόμα της έκανε το εμβόλιο και έγραψε χαρακτηριστικά: «Κι όμως ήταν τόσο απλό!».

Η Κατερίνα Γκαγκάκη έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Το νέο της επαγγελματικό βήμα στον χώρο της τηλεοπτικής επικοινωνίας

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Κατερίνας Γκαγκάκη αποκαλύφθηκε πριν από λίγο, η οποία πρόκειται να επιστρέψει δυναμικά στην τηλεοπτική επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη που συγκίνησε με τις δηλώσεις της για τον θάνατο του πατέρα της, γίνεται επικεφαλής στη νέα Διεύθυνση Corporate Affairs and Communications της Barking Well Media. Η Φαίη Κυριακοπούλου θα είναι μαζί της ως Communications Manager.

«Σε ενίσχυση και αναδιάρθρωση του τομέα της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων προχωρά η Barking Well Media στο πλαίσιο της συνεχούς διεύρυνσης των δραστηριοτήτων της που μέχρι σήμερα περιλαμβάνουν την παραγωγή πολυάριθμων τηλεοπτικών projects υψηλής ποιότητας και αισθητικής, εκδόσεις και digital media.

Συγκεκριμένα, δημιουργεί νέα Διεύθυνση Corporate Affairs and Communications με επικεφαλής την Κατερίνα Γκαγκάκη, στέλεχος με πολυετή επιτυχημένη πορεία στην Εταιρική Επικοινωνία και το Reputation Management σε πολυεθνικές εταιρίες, ομίλους Μέσων και οργανισμούς κοινωνικής ωφέλειας.

Στο δυναμικό της Διεύθυνσης εντάσσεται επιπλέον η Φαίη Κυριακοπούλου ως Communications Manager, στέλεχος με 20ετή εμπειρία στην Επικοινωνία στην τηλεοπτική αγορά.

Στόχος της νέας αυτής δομής είναι η περαιτέρω ενίσχυση της επιχειρηματικής ανταγωνιστικότητας της Barking Well Media, των επιμέρους δραστηριοτήτων, προϊόντων- προγραμμάτων καθώς και των προσώπων της».

Κατερίνα Γκαγκάκη  νέο της επαγγελματικό βήμα