Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ο σύζυγος της, Θέμης Σοφός, έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Τον συνόδεψε στο εμβολιαστικό κέντρο και απαθανάτισε την στιγμή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ο σύζυγος της, Θέμης Σοφός, έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το μεσημέρι της Τρίτης θέλησε να συνοδεύει τον σύζυγο της, Θέμη Σοφό, προκειμένου να του χορηγηθεί το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Η όμορφη παρουσιάστρια μπορεί να τρέχει συνεχώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, όμως πάντα ξέρει να βρίσκει τρόπο να αφιερώνει χρόνο στην οικογένεια της.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της παρουσιάστριας στο Instagram, η Σταματίνα συνόδεψε τον σύζυγό της στο εμβολιαστικό κέντρο, προκειμένου να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Η Σταματίνα απαθανάτισε τον Θέμη Σοφό την ώρα που έκανε το εμβόλιο και μοιράστηκε τη φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους γράφοντας χαρακτηριστικά: “Ο άντρας μου στον δρόμο προς την ελευθερία”. Στο μεταξύ, και η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό!

Οι φωτογραφίες με τον Θέμη Σοφό και τα παιδιά τους

Στην Αθήνα περνάει φέτος το Πάσχα η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η οικογένεια της, λόγω των περιοριστικών μέτρων του κορωνοϊού, ωστόσο φρόντισε να περάσει όμορφα.

Η λαμπερή παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητα της.

Έτσι λοιπόν , Κυριακή του Πάσχα, ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά, μέσα από δύο οικογενειακές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν λίγο πριν το πασχαλινό τραπέζι, ενώ στο μεταξύ είχε γενέθλια και η κορούλα της.

«Χριστός Ανέστη με υγεία! Εύχομαι να είστε με τους ανθρώπους που γεμίζουν την καρδιά σας αγάπη!», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη λεζάντα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή Θέμης Σοφός

 Σταματίνα Τσιμτσιλή ευχές