Θοδωρής Μισόκαλος: Ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη έκανε throwback με μια φωτογραφία από όταν ήταν μωρό

Ποζάρει στην αγκαλιά της μητέρας του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θοδωρής Μισόκαλος: Ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη έκανε throwback με μια φωτογραφία από όταν ήταν μωρό

Μια φωτογραφία από όταν ήταν μωρό δημοσίευσε ο Θοδωρής Μισόκαλος, ο μικρότερος αδερφός της Ελένης Μενεγάκη, ένα στιγμιότυπο που είναι απλά απολαυστικό.

Ο ίδιος είναι αρκετά ενεργός στα social media και πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητα του.

Αυτή τη φορά, ο Θοδωρής θέλησε να βγάλει στη δημοσιότητα μια φωτογραφία από όταν ήταν μωρό, στην οποία ποζάρει στην αγκαλιά της μητέρας του, κυρίας Ζέτας ενώ πριν λίγο καιρό είχε ανεβάσει μια αντίστοιχη αλλά στην αγκαλιά της μητέρας του.

Η φωτογραφία του Θοδωρή Μισόκαλου

Ελένη Μενεγάκη φωτογραφία από όταν ήταν μωρό

Η τρυφερή εξομολόγηση για την αδερφή του Ελένη - «Υπάρχουν κάποιες...»

Ο Θοδωρής Μισόκαλος, με αφορμή τα γενέθλια της αδερφής του, Ελένης Μενεγάκη, θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια, κάνοντας μια τρυφερή εξομολόγηση.

Οι δυο τους έχουν άψογες σχέσεις και εκτός από αδέρφια είναι και πολύ καλοί φίλοι που μοιράζονται τις σκέψεις τους. Ενώ, πολλές φορές ο ένας παίρνει την γνώμη του άλλου.

Χθες λοιπόν που η Ελένη Μενεγάκη γιόρτασε τα γενέθλια της στο σπίτι με την οικογένεια της, ο Θοδωρής Μισόκαλος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία τους και έγραψε:

«Υπάρχουν και κάποιες αγκαλιές που δε θα χωριστούν ποτέ. Χρόνια πολλά αδερφούλα μου!».

Θοδωρής Μισόκαλος Ελένη Μενεγάκη