Ελένη Καρακάση: «Λέγανε "μην πάρετε την Καρακάση, γιατί θα δημιουργήσει πρόβλημα"»

«Πήγα στο θέατρο και ένιωσα ξεριζωμό»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελένη Καρακάση: «Λέγανε

Το βράδυ της Τετάρτης, η Ελένη Καρακάση βρέθηκε καλεσμένη στο The2night show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλα!

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για το ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες ενώ σχολίασε και τον γάμο της με τον Ενωμοτάρχη του χωριού, τον Προύσαλη.

Αναφέρθηκε όμως και στο θέατρο και στην αγάπη της στην υποκριτική, ενώ παραδέχτηκε ότι δεν της αρέσουν οι καυγάδες και οι εντάσεις.

Οι δηλώσεις της Ελένης Καρακάση

«Μου έχει μείνει η “ρετσινιά” ότι τα λέω τσεκουράτα. Μικρή έκανα περισσότερη υπομονή. Προσπαθώ λίγο να δω το θέμα πιο καθαρά. Σε πρόσφατη δουλειά μου, έμαθα ότι ειπώθηκε ” έχει βγει το όνομα, μην πάρετε την Καρακάση, γιατί θα δημιουργήσει πρόβλημα”. Στην υποκριτική κάνω περισσότερη υπομονή.

Στο τραγούδι που το αγαπώ αλλά δεν είναι η βασική δουλειά μου δεν κάνω υποχωρήσεις. Δεν μου αρέσουν οι καυγάδες και οι εντάσεις. Στις Μέλισσες έχω εκνευριστεί δυο φορές.

Αυτό το ταίριασμα δεν υπήρχε στο μυαλό των σεναριογράφων, αλλά βγήκε αυτή η χημεία και ξαφνικά βρεθήκαμε να παντρευόμαστε με τον Προύσαλη και μου αρέσει πάρα πολύ. Το κρασί στο γάμο της Ρίζως ήταν βυσσινάδα, αλλά το ρύζι ήταν αληθινό. Έβγαζα ρύζι στο σπίτι. Το νυφικό ήταν βίντατζ. Το ερωτεύτηκα. Είναι ένα νυφικό που τα το έβαζα και ως Ελένη.

Στη δεύτερη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες περίμενα μια πτώση αλλά τελικά αυξήθηκε το ενδιαφέρον. Το τι έχει να γίνει τώρα στο τέλος της 2ης σεζόν δεν περιγράφεται. Θα γίνει χαμός. Θα γίνουν πολλές δολοφονίες και συγκεκριμένα 3 στο Διαφάνι.Έχω την ελπίδα ότι θα κάνουμε την παράσταση. Ξεκινήσαμε 6 Νοεμβρίου και 7 έγινε το lockdown.

Πήγα στο θέατρο και ένιωσα ξεριζωμό. Το θέατρο είναι ένας χώρος που μπορεί να ελεγχθεί».

«Ήταν η χειρότερη εμπειρία οντισιόν που έχω νιώσει στη ζωή μου»

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Ελένη Καρακάση βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε για ένα περιστατικό ενός ηθοποιού από τα ονόματα που έχουν συζητηθεί, που συνέβη μπροστά της.

Η γνωστή ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Εμένα μου είχε τύχει να δω μια πάρα πολύ άσχημη έκρηξη που όμως, υπήρχε μία αιτία. Δεν ήταν αδικαιολόγητη η έκρηξη ενός από αυτούς τους συναδέλφους σκηνοθέτης να μην πούμε τώρα ονόματα, αλλά ήταν πάρα πολύ έντονη. Φοβόσουν με αυτό που έβλεπες. Αν δεις έναν άνθρωπο να σπάει και πράγματα, είναι λίγο φοβιστικό. Καμία σχέση όμως με αυτά που περιγράφονται. Είχα ακούσει, αλλά εγώ δεν τα είχα βιώσει. Νομίζω ότι ήμουν τυχερή που δεν το βίωσα».

 Ελένη Καρακάση καταγγελίες και περιστατικά

Η Ελένη Καρακάση αποκάλυψε και μια άσχημη προσωπική της εμπειρία σε μια παλιά οντισιόν: «Έδωσα μία οντισιόν, που ήταν η χειρότερη εμπειρία οντισιόν που έχω νιώσει στη ζωή μου. Με πρόσβαλαν με πολύ άσχημο τρόπο. Την ώρα που έδινα οντισιόν άκουσα να γελάνε από κάτω όλοι, ήταν τη στιγμή που τραγούδαγα. Σταμάτησα. Μου λένε «γιατί σταματήσατε»; Λέω «γιατί προφανώς δεν σας αρέσει».

Μου λένε «Όχι, τραγουδήστε με τη φωνή σας». Απαντώ «αυτή είναι η φωνή μου και σχολιάζουν: «Τραγουδάτε σαν τη γιαγιά μου». Με όλο το θάρρος που βρήκα εκείνη τη στιγμή είπα «τότε η γιαγιά σας πρέπει να είχε πολύ ωραία φωνή και έφυγα». Ήταν γνωστός ηθοποιός σκηνοθέτης που έχει φύγει από τη ζωή» κατέληξε η ηθοποιός, η οποία εξομολογήθηκε και για τα παραπάνω κιλά που είχε στο παρελθόν.