Πρωινό: Παραλίγο ατύχημα για την Φαίη Σκορδά

«Θα τους πατούσα με το αυτοκίνητο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρωινό: Παραλίγο ατύχημα για την Φαίη Σκορδά

Μια αποκάλυψη έκανε η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής Πρωινό, λίγο πριν προβάλουν την συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Η παρουσιάστρια τους άφησε όλους άφωνους, ενώ στη συνέχεια ξέσπασαν σε γέλια.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως συνάντησε τον ηθοποιό και τον συνεργάτη της, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής τους σε εξωτερικό χώρο. Η συνάντηση ωστόσο αυτή, θα της μείνει αξέχαστη, αφού παραλίγο να τους πατήσει με το αυτοκίνητο της.

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για το παραλίγο ατύχημα με το αυτοκίνητο

«Καλά, θα τους πατούσα εγώ ξαφνικά με το αυτοκίνητο», είπε η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα να μένει με το στόμα ανοιχτό, αφού δεν το γνώριζε. Ενώ, νωρίτερα τον άφησε... άφωνο λόγω των μαλλιών της.

Στην Βουλιαγμένη για επαγγελματική φωτογράφιση η Φαίη Σκορδά

Στην Βουλιαγμένη απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του Youweekly την Φαίη Σκορδά, στα πλαίσια μιας επαγγελματικής φωτογράφισης.

Η όμορφη παρουσιάστρια μας κρατά συντροφιά καθημερινά μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα, μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1, με τις σπόντες ωστόσο του πρώην ζευγαριού να δίνουν ρεσιτάλ!

Η Φαίη εκτός από εξαιρετική μανούλα είναι και πολύ καλή επαγγελματίας και συνεχώς τρέχει για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, πολλές από τις οποίες φυσικά αφορούν φωτογραφήσεις.

Η ίδια λοιπόν μαζί με την φωτογράφο της εκμεταλλεύτηκαν τον ηλιόλουστο καιρό της Αθήνας και διάλεξαν την Βουλιαγμένη για ένα εντυπωσιακό φωτοσούτινγκ!

Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, η Φαίη Σκορδά έχει επιλέξει να φορέσει ένα καταπληκτικό μίντι γαλάζιο φλοράλ φόρεμα, με τους ώμους έξω, το όποιο το έχει συνδυάσει φοβερά με επίσης γαλάζιο πέδιλο.

Φαίη Σκορδά στην Βουλιαγμένη για φωτογράφιση

Φαίη Σκορδά επαγγελματική φωτογράφιση

Φαίη Σκορδά στην Βουλιαγμένη για επαγγελματική φωτογράφιση