Χαμός στον αέρα του Πάμε Δανάη με την Βάσια Τριφύλλη - «Ελάτε να γίνει της που@@@@ς»

Τους έκανε να πάθουν "εγκεφαλικό" για δεύτερη φορά! Σωριάστηκε στον καναπέ ο Καβατζίκης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμός στον αέρα του Πάμε Δανάη με την Βάσια Τριφύλλη - «Ελάτε να γίνει της που@@@@ς»

Καλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη, βρέθηκε η Βάσια Τριφύλλη, η οποία μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με τον καρκίνο και όχι μόνο. Η δημοσιογράφος δυο φορές τους έκανε να "μείνουν στον τόπο", αφού πέταξε λέξεις που δεν έπρεπε να ειπωθούν στον αέρα.

Αρχικά, μετά από ερώτηση που της έκανε για το πως κατάφερε να πολεμήσει τον καρκίνο και στη συνέχεια να τον νικήσει, είπε αυθόρμητα «Μη τον μελετάς τον μαλ…α, άστον να πάει στο διάολο! Έλα σε παρακαλώ!»

Στη συνέχεια ωστόσο και συγκεκριμένα, λίγο πριν το τέλος της εκπομπής, η Βάσια Τριφύλλη πέταξε ακόμη μια ατάκα που έκανε τον Άρη Καβατζίκη να σωριαστεί στον καναπέ.

Της είπαν στο πλατό ότι θα την επισκεφτούν στο σπίτι της. Και εκείνη αυθόρμητα ξανά είπε: «Ελάτε να κάνουμε εκπομπή από εκεί να γίνει της που@@@@ς».

«Ο Λιγνάδης είναι ατάλαντος, μας ρεζίλεψε»

Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Δημήτρη Λιγνάδη χαρακτηρίζοντάς τον ατάλαντο, ενώ τόνισε πως δε θα έπρεπε να ασχολείται με τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Η ηθοποιός τάχθηκε ξεκάθαρα με το μέρος του προέδρου του ΣΕΗ, ο οποίος βέβαια από τη μεριά του απάντησε στον Δημήτρη Λιγνάδη με τον δικό του τρόπο για να του δείξει πως δεν έχει λόγο να τον χαρακτηρίζει «μέτριο», όπως έκανε στην απολογία του.

«Κάτω τα χέρια από τον Σπύρο Μπιμπίλα. Εκεί τραβάω μαχαίρι, τραβάω πιστόλι. Όχι μόνο από το ΣΕΗ αλλά και από τον Μπιμπίλα. Ούτε ξέρω που το πάει ο Κούγιας. Αλλά είναι τελείως γελοίο ότι ο Μπιμπίλας έκανε σκευωρία για να χαντακώσει το Λιγνάδη. Θα έπρεπε να γελάμε» σημείωσε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Δημήτρη Λιγνάδη χαρακτηρίζοντάς τον ατάλαντο.

«Ποιος εύρος; Ποια επιτεύγματα; Ατάλαντος είναι ο Δημήτρης Λιγνάδης, από έναν υπέροχο πατέρα. Σέβομαι το όνομα Λιγνάδης από τον πατέρα του. Είναι γιός ενός υπεράξιου πατέρα. Ο Δημήτρης Λιγνάδης προσωπικά δεν μου λέει κάτι ιδιαίτερο. Μας ρεζίλεψε ο κ. Λιγνάδη ως ηθοποιός. Τον ήξερα από το όνομα του πατέρα του. Δεν είχα ακούσει κάτι για τον κ. Λιγνάδη» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.