Μέγκαν Μαρκλ - Χάρι: Αυτά είναι τα πιθανά ονόματα για την κόρη τους

Κι όμως το Νταϊάνα δεν είναι το επικρατέστερο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μέγκαν Μαρκλ - Χάρι: Αυτά είναι τα πιθανά ονόματα για την κόρη τους

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους περνάνε ο Χάρι και η αγαπημένη του, Μέγκαν Μαρκλ μιας και σε λίγο καιρό πρόκειται να φέρουν στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους, μία υπέροχη κόρη η οποία θα συμπληρώσει την υπέροχη οικογένειά τους.

Οι δυο τους αποκάλυψαν το φύλο του μωρού στην πολυσυζητημένη συνέντευξη που έδωσαν πριν λίγους μήνες στην Όπρα και από τότε, οι στοιχηματικές έχουν πάρει «φωτιά» σχετικά με το ποιο θα είναι το όνομα που θα πάρει η μικρή.

Μέγκαν Μαρκλ - Χάρι - Άρτσι

Τα ονόματα που ενδέχεται να δώσουν στην κόρη τους ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ

Πολλοί λένε πως ο Χάρι θα της δώσει το όνομα της μητέρας του, δηλαδή Νταϊάνα, μιας και συνδέεται άμεσα και με την απόφαση του ζευγαριού να φύγει από το παλάτι.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως ήδη ο Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έχουν ονομάσει την μοναχοκόρη τους, Νταϊάνα ανάμεσα σε άλλα.

Ένα ακόμα όνομα που «παίζει» και που μάλιστα είναι πρώτο στις στοιχηματικές, είναι το Φιλίππα, στη μνήμη του Πρίγκιπα Φίλιππου που έφυγε από τη ζωή πριν λίγο καιρό και είχε άριστες σχέσεις με τον εγγονό του, Χάρι.

Φεύγει από το παλάτι ο βοηθός που κατηγόρησε τη Μέγκαν Μαρκλ για εκφοβισμό

Ήταν Οκτώβριος του 2018, όταν ο Τζέισον Νάουφ γραμματέας τότε των επικοινωνιών των Σάσεξ ανέφερε μέσω email τις ανησυχίες του σχετικά με την μεταχείριση της Μέγκαν Μαρκλ στο προσωπικό του – λέγοντας ότι εκφοβίζει πολλές γυναίκες μέλη της ομάδας του, αναγκάζοντας τουλάχιστον δύο να παραιτηθούν, με την εφημερίδα The Times να αποκαλύπτει τους ισχυρισμούς αυτούς στις αρχές Μαρτίου.

Σήμερα, η είδηση που έγινε γνωστή είναι πως ο ίδιος θα αποχωρήσει από τη θέση του ως διευθύνοντας σύμβουλος του Royal Foundation των Κέιμπριτζ στα τέλη του έτους. Ενώ, νοσηλεύτηκε στα κρυφά η Μέγκαν Μαρκλ

Μετά την κατηγορία αυτή, ξεκίνησε έρευνα ενώ ένας εκπρόσωπος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ αρνήθηκε τους ισχυρισμούς.

Τζέισον Νάουφ παλάτι παραίτηση

Ο Αμερικανός σύμβουλος λέγεται ότι μετακομίζει στο εξωτερικό επειδή ο σύζυγός του ανέλαβε διπλωματική θέση στο εξωτερικό.

Σε δήλωσή τους, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον ανέφεραν πως «ήταν πολύ ευγνώμονες για την σκληρή δουλειά και τη δέσμευσή του» και λυπούνται που πρέπει να αποχωρήσει. Ο Νάουφ από την πλευρά του είπε ότι η συνεργασία με το ζευγάρι ήταν «προνόμιο στην καριέρα μου».