Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Βραδινή έξοδος μετά από καιρό για το ζευγάρι

Λίγο πριν έρθουν στον κόσμο τα δίδυμα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Βραδινή έξοδος μετά από καιρό για το ζευγάρι

Λίγο καιρό πριν υποδεχθούν τις δύο κόρες τους, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν το βράδυ της Πέμπτης και να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους βραδινή έξοδο μετά από αρκετό καιρό.

Το ζευγάρι πέρασε τις προηγούμενες μέρες σε ένα σπίτι κοντά στη Φάρμα για να βρίσκεται ο παρουσιαστής κοντά στα γυρίσματα και για να μην αφήνει αρκετή ώρα μόνη της την αγαπημένη του.

Παρόλα αυτά γύρισαν πριν δύο μέρες στο σπίτι τους στο Κολωνάκι και έτσι βγήκαν στο κέντρο της Αθήνας μαζί για φαγητό.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα για τη βραδινή έξοδο με τον Σάκη Τανιμανίδη

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης έξοδος

«Το πιο δύσκολο ήταν να σταματήσω το Survivor»

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Σάκης Τανιμανίδης, «εισέβαλε» στο πλατό του Νίκου Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή του να πει όχι στον νέο κύκλο του Survivor 4 αλλά και στην έναρξη της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1.

«Το να πω ότι θα κάνω την Φάρμα δεν μου πήρε πολύ χρόνο. Η σκέψη ήταν περισσότερο στο θα σταματήσω ή δεν θα σταματήσω το Survivor. Αυτό ήταν το πιο δύσκολο. Μετά από αυτή την απόφαση, όταν μιλήσαμε με τον ΑΝΤ1 για τη Φάρμα και τα άλλα πρότζεκτς που συζητάμε, ήταν πολύ πιο εύκολο.

Συζητάμε και άλλα πράγματα με τον ΑΝΤ1. Έχουμε κάνει μια συνεργασία, η οποία ελπίζω ότι θα κρατήσει αρκετά και η Φάρμα είναι το πρώτο βήμα. Ένα πολύ καλό πρώτο βήμα.

Στο ριάλιτι, εκτός από έναν παρουσιαστή, έχει τους παίκτες και εκεί βασίζεται. Ο παρουσιαστής έχει πολύ σημαντικό ρόλο αλλά όχι τόσο όσο σε άλλες εκπομπές», είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης.