Δανάη Παππά: «Όποιος βρίσκεται απέναντι μου, έπειτα από λίγο ηρεμεί»

«Έχω αντιμετωπίσει ανταγωνιστικές συμπεριφορές»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δανάη Παππά: «Όποιος βρίσκεται απέναντι μου, έπειτα από λίγο ηρεμεί»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό «7 Μέρες TV» η ηθοποιός Δανάη Παππά, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τις συμπεριφορές που έχει αντιμετωπίσει στον χώρο της υποκριτικής αλλά και για τη συμμετοχή της στη σειρά «Η τούρτα της μαμάς».

Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία πριν από λίγο καιρό αποχώρησε από τη σειρά 8 Λέξεις, εξήγησε πόσο πολύ την ενθουσίαζε ο χώρος του θεάτρου.

Οι δηλώσεις της Δανάης Παππά

«Σίγουρα έχω αντιμετωπίσει τέτοιου είδους συμπεριφορές. Βέβαια, επειδή εγώ η ίδια δεν είμαι ανταγωνιστική, αποκρούω με τη στάση μου, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αυτή τη διάθεση. Όποιος βρίσκεται απέναντι μου, έπειτα από λίγο ηρεμεί. Είμαι κοινωνική και ευγενής στις συνεργασίες μου».

Έχω σπουδάσει χορό. Αυτή ήταν η βασική μου ενασχόληση πριν από το «Τατουάζ» και τις «8 λέξεις». Πάντοτε έβλεπα με θαυμασμό τους ηθοποιούς. Θεωρούσα πολύ δύσκολη την υποκριτική τέχνη. Δεν μπορούσα να καταλάβω πώς καταφέρνουν να παίζουν τόσους πολλούς διαφορετικούς ρόλους ή να είναι σε ένα γύρισμα με τόσους ανθρώπους μαζί.

Όταν μπήκα στο χώρο και μου δόθηκε η ευκαιρία να δω πώς λειτουργεί αυτό το επάγγελμα, το ερωτεύτηκα. Ακόμα και τώρα, υπάρχουν φορές που γυρίζουμε με κάποιον άλλο μια σκηνή, και το μυαλό μου φεύγει για λίγο και σκέφτομαι «Πού είμαι; Τι στροφή είναι αυτή που πήρε η ζωή μου ξαφνικά! Βρίσκομαι με αυτό τον ηθοποιό απέναντι μου και παίζω», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Δανάη Παππά τούρτα της μαμάς

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στη συμμετοχή της στην Τούρτα της Μαμάς, είπε: «Παρακολουθούσα τη σειρά από τα πρώτα επεισόδια. Είναι θεσπέσια. Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι έξοχα. Οι πρωταγωνιστές είναι επίσης εξαιρετικοί. Ήθελα πολύ να συμμετάσχω.

Δεν έχω ξανακάνει κωμωδία και ήταν μεγάλη πρόκληση. Η Ιωάννα Πηλιχού, η Καίτη Κωνσταντίνου, η Λυδία Φωτοπούλου με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Με έκαναν να αισθανθώ τόσο άνετα. Το ίδιο και ο κύριος Αλέξανδρος Ρήγας. Ένιωσα ότι μπαίνω σε μια οικογένεια. Ήταν καταπληκτική εμπειρία».

Συγκινεί η κίνηση αλληλεγγύης της Δανάης Παππά: Δώρισε κρεβάτια στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας

Η ηθοποιός Δανάη Παππά προχώρησε σε μια κίνηση ανθρωπιάς αφού δώρισε στον Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας κρεβάτια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Οn Time και το ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου, η ηθοποιός δώρισε κλίνες στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας!

Η Δανάη έκανε πράξη μια μεγάλη επιθυμία της! Η γνωστή ηθοποιός το πρωί της Πέμπτης βρέθηκε στο γενικό κρατικό Νίκαιας και δώρισέ φορεία, μια πρωτοβουλία που συγκίνησε τόσο το προσωπικό όσο και τον διοικητή του νοσοκομείου.

Η αφορμή που την οδήγησε στην κίνηση αυτή ήταν η επίσκεψή της στο νοσοκομείο πριν από ένα χρόνο περίπου για να δει κάποιον συγγενή. Εκεί αντίκρυσε μια εικόνα που την στεναχώρησε καθώς υπήρχαν πολλοί ασθενείς στους διαδρόμου. Έτσι ξεκίνησε να βάζει μπροστά το «σχέδιο» της.

Μίλησε με τους αρμόδιους, έκανε τις απαραίτητες οικονομίες και χτες φανερά συγκινημένη επισκέφτηκε το νοσοκομείο. Ο διοικητής του νοσοκομείου παρέλαβε τα κρεβάτια, την ευχαρίστησε θερμά ενώ όλοι της εξέφρασαν την μεγάλη τους ευγνωμοσύνη, ακόμα και ασθενείς που έτυχε να τη δουν.

Η ηθοποιός λέγεται πως θα ξεκινήσει δική της εκπομπή.

δανάη παππάς κρεβάτια