Σόφη Πασχάλη για τον Γιώργο Αγγελόπουλο: «Ο θυμός μου κρατάει λίγο»

Όλα όσα ανέφερε για την συμμετοχή της στο Survivor και την σχέση της με τον Ντάνο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σόφη Πασχάλη για τον Γιώργο Αγγελόπουλο: «Ο θυμός μου κρατάει λίγο»

Η Σόφη Πασχάλη παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Μαρία Σοφιανού αναφορικά με την εμπειρία της στο Survivor.

Η όμορφη γυμνάστρια που φημολογούνταν ότι ήταν ζευγάρι με τον Ηλία Γκότση, μίλησε για τα καλά που απέκτησε από αυτήν την περιπέτεια που έζησε ενώ αναφέρθηκε φυσικά και στον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Σόφης Πασχάλη

Είχες συμμετάσχει στο «Survivor». Τι έχεις να θυμάσαι;

Το «Survivor» για εμένα ήταν σταθμός. Γιατί όλη αυτή τη θεωρία που έχω διδαχτεί, την έκανα πράξη. Για να έχω το δικαίωμα να προτείνω στους ανθρώπους ότι η ευτυχία βρίσκεται αφού βγούμε από τη ζώνη ασφαλείας μας, τα πρέπει μας, τους περιορισμούς μας, έπρεπε πρωτίστως να το κάνω εγώ η ίδια στον εαυτό μου. Για εμάς το πρώτο «Survivor» ήταν κάτι το εντελώς άγνωστο. Κανείς δεν ήξερε τι να περιμένει.

Το ότι ήσουν γυμνάστρια, σε βοήθησε στο να αντιμετωπίσεις τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης του παιχνιδιού;

Η συνθήκη είναι πραγματικά πάρα πολύ έντονη, γι’ αυτό και τα συναισθήματα πολλές φορές φαντάζουν ακραία. Όπως όταν βλέπουμε ένα έπαθλο επικοινωνίας, που όλοι κλαίμε, δεν προσποιούμαστε είναι πραγματικά αληθινό. Το ότι ήμουν δασκάλα yoga με βοήθησε πάρα πολύ, γιατί δεν έτρεχα στο πικ των δυνατοτήτων μου, για να μην ανεβάσω παλμούς και να μπορέσω να συγκεντρωθώ γρήγορα στον στόχο.

Έχεις κρατήσει επαφή με κάποιους από τους συμπαίκτες σου;

Σχεδόν με όλους. Ωστόσο με κάποια παιδιά έχουμε δημιουργήσει και μια δυνατή φιλία. Η όλη εμπειρία που είχαμε εκεί, μας έχει ενώσει και αυτό είναι κάτι που δεν ξεχνιέται.

Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο έχετε μιλήσει;

Μετά τον τελικό του «Survivor», το επόμενο βράδυ η παραγωγή είχε διοργανώσει ένα πάρτι για εμάς. Εκεί ξεκαθαρίσαμε την όποια διαφωνία είχαμε στο παιχνίδι. Ούτως η άλλως, θεωρώ ότι τα θέματα πρέπει να λύνονται με συζήτηση, γιατί δεν μου αρέσει σαν άνθρωπος να κουβαλάω ένα αρνητικό παρελθόν. Ο θυμός μου κρατάει λίγο. Αν είχα μείνει στο παιχνίδι, θεωρώ θα το είχαμε λύσει κι εκεί. Κάποιες φορές χρειάζεται να συγχωρήσεις τον εαυτό σου που δεν ήσουν αρκετός εκείνη τη χρονική στιγμή να φερθείς καλύτερα.

Πιστεύεις ότι ο Τριαντάφυλλος σε δημοφιλία είναι ο νέος Ντάνος;

Είναι δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι. Δεν μπορώ να συγκρίνω ανθρώπους. Άλλος ο Γιώργος κι άλλο ο Τριαντάφυλλος.

Σόφη Πασχάλη για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και το survivor

Θύμα διάρρηξης η Σόφη Πασχάλη

Η Σόφη Πασχάλη αποκάλυψε στο «Πρωινό», ότι έπεσε θύμα διάρρηξης, όταν άγνωστοι εισέβαλλαν στο πατρικό σπίτι της στη Γλυφάδα που είναι μονοκατοικία.

«Το πιο συνταρακτικό ήταν ότι 7 το απόγευμα, δεν είχε γίνει ακόμα lockdown και περπάταγε ο κόσμος. Είναι στο κέντρο της Γλυφάδας το σπίτι», δήλωσε η γυμνάστρια. «Ευτυχώς -για δική τους ατυχία τους- πιάσανε», πρόσθεσε λέγοντας ότι οι γονείς της ήταν τυχεροί διότι έλειπαν.

«Μία γειτόνισσα είδε που είχαν σκαρφαλώσει στο μπαλκόνι. Μπήκαν από ένα παραθυράκι που ήταν μισάνοιχτο», αποκάλυψε στη συνέχεια

«Η Αστυνομία ήρθε αμέσως, ταχύτατα. Τους συνέλαβε όταν βγήκαν έξω και τρέχανε», πρόσθεσε. Από την άλλη, έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης ο Σάκης Τανιμανίδης.