Σάντρα Βουτσά: «Η Αλίκη πέρασε πάρα πολύ δύσκολα δίπλα στον μπαμπά μου»

«Ήταν μέχρι το τέλος μαζί του και πέρασε και οικονομικά δύσκολα μπορώ να πω»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σάντρα Βουτσά: «Η Αλίκη πέρασε πάρα πολύ δύσκολα δίπλα στον μπαμπά μου»

Η κόρη του αείμνηστου Κώστα Βουτσά, Σάντρα, παραχώρησε συνέντευξη στο ΧΑΙ και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση που έχει μέχρι και σήμερα με την Αλίκη Κατσαβού, την τελευταία σύζυγο του πατέρα της. Την ώρα που η κόντρα της με την Θεανώ Παπασπύρου συνεχίζεται.

Η αποκαλύψεις της Σάντρας Βουτσά για την Αλίκη Κατσαβού και τη σχέση της με τον πατέρα της

Ποιες είναι οι σχέσεις σου με την Αλίκη Κατσαβού; Την τελευταία σύζυγο του πατέρα σου;

Εγώ με την Αλίκη δεν σταμάτησα ποτέ να έχω επαφές. Ακόμη και μετά τον θάνατο του πατέρα μου, όποτε μπορούμε, βρισκόμαστε. Η Αλίκη πέρασε πάρα πολύ δύσκολα δίπλα στον μπαμπά μου. Ήταν μέχρι το τέλος μαζί του και πέρασε και οικονομικά δύσκολα μπορώ να πω. Η δουλειά της ως ηθοποιός περνάει τρομερή κρίση, λόγω της κατάστασης, επίσης τη σύνταξη από το κράτος την πήρε ένα χρόνο μετά τον θάνατο του μπαμπά μου. Καταλαβαίνεις ότι ήταν πολύ πιεσμένη και ψυχολογικά. Με τον πατέρα μου ήταν όλη μέρα μαζί, ήταν σύντροφοι και φίλοι, οπότε πέρασε δύσκολα μετά την απώλεια.

Σάντρα Βουτσά για Αλίκη Κατσαβού

Η Αλίκη τον αγάπησε τον πατέρα σου. Δεν ήταν ποτέ μαζί του για τα χρήματα όπως είχε ακουστεί;

Όχι βέβαια, δεν ήταν ποτέ μαζί του για οικονομικούς λόγους. Η Αλίκη τον αγάπησε αληθινά τον πατέρα μου. Για να σου πω την αλήθεια μου, ούτε και η μητέρα μου ήταν μαζί του για τα χρήματα.

Συγκίνησε η Αλίκη Κατσαβού με τις φωτογραφίες του Κώστα Βουτσά με τον μικρό Φοίβο

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αλίκη Κατσαβού θέλησε να κάνει μερικές πολύ τρυφερές αναρτήσεις, στις οποίες ποζάρει μαζί με τον γιο της και τον αγαπημένο της Κώστα Βουτσά, με αφορμή τις ιερές αυτές μέρες.

Η αγαπημένη ηθοποιός δεν ξεχνά ποτέ τον αγαπημένο της σύζυγο και ειδικά αυτές τις μέρες που τις χαρακτηρίζει η οικογενειακή θαλπωρή, θέλησε να τον τιμήσει με μερικές παλιές φωτογραφίες που βρήκε.

Πρωταγωνιστής σε αυτές, πέρα φυσικά από τον Κώστα Βουτσά, είναι και ο γιος τους, Φοίβος, ο οποίος μεγαλώνει και θαυμάζει τον μπαμπά του.

Αλίκη Κατσαβού Κώστας Βουτσάς γιος