Eurovision: Κρούσμα κορωνοϊού στην Πολωνική συμμετοχή

Συναγερμός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Eurovision: Κρούσμα κορωνοϊού στην Πολωνική συμμετοχή

Ανησυχία έχει σκορπιστεί στην Eurovision καθώς εντοπίστηκε το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού και συγκεκριμένα στην Πολωνική συμμετοχή.

Ο μουσικός διαγωνισμός προχώρησε σε αντίστοιχη ανακοίνωση, μέσα στην οποία γνωστοποιεί το ατυχές αυτό συμβάν ενώ δηλώνει και την απομάκρυνση του ατόμου αυτού. Πριν από μερικές μέρες, και η τραγουδίστρια της Ουκρανίας υποβλήθηκε σε τεστ.

Η ανακοίνωση της Eurovision για το κρούσμα κορωνοϊού

"Κατά τη διάρκεια μιας δοκιμής ρουτίνας κατά την άφιξή του στο χώρο του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision το Σάββατο 15 Μαΐου, ένα μέλος της πολωνικής αντιπροσωπείας έδειξε θετικό για το COVID 19.

Ήταν τελευταία στο χώρο της Πέμπτης όταν όλη η αντιπροσωπεία είχε ένα αρνητικό τεστ COVID-19. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας, αυτό το άτομο έχει πλέον απομονωθεί.

Ως προληπτικό μέτρο πριν από την εμφάνιση της εβδομάδας, τα άλλα μέλη της αντιπροσωπείας τους θα υποβληθούν τώρα σε δοκιμή PCR και θα υποβληθούν σε καραντίνα.

Ως αποτέλεσμα αυτού, η πολωνική αντιπροσωπεία δεν θα παρευρεθεί αυτοπροσώπως στην εκδήλωση Τυρκουάζ Χαλί την Κυριακή 16 Μαΐου.

Θα έχουμε περαιτέρω ενημερώσεις σε εύθετο χρόνο και θα στείλουμε τις καλύτερες ευχές μας σε ολόκληρη την αντιπροσωπεία. διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision 2021 πραγματοποιείται φέτος με την πλήρη υποστήριξη και βοήθεια των ολλανδικών αρχών. Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να παράγουμε μια πλήρως ασφαλή εκδήλωση COVID 19, και η υγεία και η ευημερία όλων όσων συμμετέχουν, εργάζονται στην εκδήλωση ή στο κοινό είναι η πιο σημαντική προτεραιότητά μας.

Μια σειρά αυστηρών μέτρων, συμπεριλαμβανομένης της απομόνωσης, της κοινωνικής απόστασης και των τακτικών δοκιμών έχουν επιβληθεί σε όλους μετά από συμβουλές των επαγγελματιών υγείας για να διασφαλιστεί η ασφάλεια όλων.

Είμαστε βαθιά ευγνώμονες για την υποστήριξη των αρχών σε αυτό, και προς όλες τις αντιπροσωπείες, το πλήρωμα, το προσωπικό του χώρου και τους εργολάβους για την πρόθυμη συνεργασία τους για να διασφαλίσουμε ότι ο Διαγωνισμός μπορεί να πραγματοποιηθεί".

Το τραγούδι της Πολωνίας για την Eurovision 2021

Η Έλενα Τσαγκρινού θα φορέσει πανομοιότυπο φόρεμα με άλλες δύο εκπροσώπους

Παρόμοια φορέματα επέλεξαν εκπροσώποι τριών χωρών για την εμφάνιση τους στην φετινή Eurovision, με λίγους βέβαια να το έχουν μέχρι στιγμής προσέξει.

Ο λόγος για την Αλβανία, την Μολδαβία και την Κύπρος με την δικιά μας αγαπημένη Έλενα Τσαγκρινού, η οποία έσκισε χθες στην δεύτερη πρόβα της.

Η Αλβανία θα εκπροσωπηθεί από την Ελληνικής καταγωγής Anxhela Peristeri, η οποία γεννήθηκε στην Κορυτσά και ο πατέρας της έχει ελληνική καταγωγή.

Η Μολδαβία από την άλλη πρόκειται να εκπροσωπηθεί από την Natalia Gordienko και το «SUGAR», ένα τραγούδι το οποί συνέθεσαν ο Δημήτρης Κοντόπουλος και ο Philipp Kirkorov, ενώ οι στίχοι είναι του Mikhail Gutseriev και της Sharon Vaughn.

Τέλος, η Κύπρος όπως γνωρίζουμε θα εκπροσωπηθεί από την Έλενα Τσαγκρινού και το τραγούδι «El diablo», σε σύνθεση και στίχους των Jimmy “Joker” Thornfeldt, Laurell Barker, Oxa, Thomas Stengaard.

Και οι τρεις αυτές γυναίκες θα εμφανιστούν στη σκηνή με σχεδόν ίδια ασημί φορέματα, τα οποία βέβαια υποστηρίζουν φοβερά και αναδεικνύουν υπέροχα το σώμα τους.