Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Βάνα Μπάρμπα: «Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη»

Η ανάρτηση της που προκάλεσε την οργή των διαδικτυακών της φίλων

Βάνα Μπάρμπα: «Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη»
News 15.05.2021 20:22
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Σε μια αρκετά προκλητική ανάρτηση προχώρησε πριν από λίγη ώρα η Βάνα Μπάρμπα, η οποία τοποθετήθηκε στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο γνωστός κωμικός διώκεται ποινικά για ένα βιασμό και δύο απόπειρες, ωστόσο υπάρχουν επτά μάρτυρες που θα καταθέσουν υπέρ του.

Υπερ του φαίνεται όμως πως είναι και η Βάνα Μπάρμπα, η οποία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Η ανάρτηση της Βάνας Μπάρμπα για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Βάνα Μπάρμπα για Πέτρο Φιλιππίδη

«Εάν και εφόσον καταδικαστεί θα μπορούσε να είναι κοντά στα 20 χρόνια»

Ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα, άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη. Η δίωξη αφορά τα αδικήματα του βιασμού και της απόπειρας κατά συρροή, κατηγορίες τις οποίες κλήθηκε να αντικρούσει με την ιδιότητα του υπόπτου πριν λίγες ημέρες.

Μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό, ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης μίλησε για τις εξελίξεις στην υπόθεση, τονίζοντας για την διαδικασία: «Δεν μπορεί να καθυστερήσει καθόλου διότι είμαστε οριακά στο κατώφλι της παραγραφής. Η πράξη η βασική που είναι από το 2008 αφήνει πολύ λίγα περιθώρια για να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να φτάσουν σε κρίση εισαγγελέας και ανακριτής. Άρα πιστεύω ότι μέσα στο καλοκαίρι θα κληθεί ο κ. Φιλιππίδης για να απολογηθεί».

Επίσης σχολίασε: «δεν πρέπει να επηρεάζονται οι δικαστές επειδή ο κ. Φιλιππίδης είναι γνωστό πρόσωπο», ενώ αναφορικά με την ποινή που μπορεί να επιβληθεί, ανέφερε ότι «εάν και εφόσον καταδικαστεί για τις τρεις αυτές πράξεις, ένα πλαίσιο ποινής θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι κοντά στα 20 χρόνια. Εάν και εφόσον έφτανε σε καταδικαστική κρίση και για τις τρεις πράξεις, τον ένα βιασμό και τις δύο απόπειρες».

Πλέον η υπόθεση ανατέθηκε σε τακτικό ανακριτή ο οποίος θα ξεκινήσει άμεσα τη διενέργεια της έρευνας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Λένα Δροσάκη: Η πρώτη της αντίδραση μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη

Πηνελόπη Πιτσούλη για Φιλιππίδη: «Ζούσε ανάμεσα μας ένα τόσο μεγάλο τέρας και δεν είχαμε πάρει χαμπάρι τόσα χρόνια»

Share