Φαίη Σκορδά: Το πρώτο της ταξίδι μετά από έξι μήνες lockdown

Άφησε την Αθήνα και ξεκίνησε τις εκδρομές

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φαίη Σκορδά: Το πρώτο της ταξίδι μετά από έξι μήνες lockdown

Το πρώτο της ταξίδι εκτός Αθήνας πραγματοποίησε η Φαίη Σκορδά, καθώς από χθες, 14/5, άνοιξαν οι μετακινήσεις είναι όλες ελεύθερες.

Η όμορφη παρουσιάστρια που παραλίγο να είχε και ένα ατύχημα τις προάλλες, ετοίμασε τις βαλίτσες της και αποφάσισε να κάνει μια εξόρμηση πολύ μακριά από την Αθήνα, και συγκεκριμένα στην Χαλκιδική.

Η ίδια πολλές φορές έχει εκφράσει την αδυναμία που έχει στο συγκεκριμένο μέρος οπότε ήταν αναμενόμενο το πρώτο της ταξίδι μετά από 6 μήνες να ήταν εκεί.

Η Φαίη μάλιστα μοιράστηκε και μερικά στιγμιότυπα από την εκδρομή της με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram και συγκεκριμένα ένα γλυκό που έφαγε, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει”.

Φαίη Σκορδά ανάρτηση

Οι πρώτες φωτογραφίες της Φαίης Σκορδά με μαγιό για φέτος το καλοκαίρι

Η Φαίη Σκορδά, η οποία 12/5 έχει χαρές στο σπίτι της, αφού ο γιος της Δημήτρης έχει τα γενέθλια του, είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες γυναίκες. Η παρουσιάστρια διατηρεί απίστευτες αναλογίες και αδιαμφισβήτητα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της τηλεόρασης.

Η Φαίη Σκορδά μάλιστα, απέδειξε πως στα 41 της διατηρεί κορμί "φωτιά", από την φωτογράφιση που πραγματοποίησε φορώντας τα πρώτα της μαγιό για φέτος το καλοκαίρι.

Με μαύρα μπικίνι - που είναι αγαπημένα όλων των γυναικών - πόζαρε στο φακό και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, ειδικά με τα απίστευτα πόδια της που έχουν ζηλέψει πολλές.

Τα μαγιό της μάλιστα θα βρείτε στα Olympic Stores σε πολύ προσιτές τιμές.

Φαίη Σκορδά μαγιό

Φαίη Σκορδά φωτογραφία με μαγιό

Φαίη Σκορδά καλοκαιρινή φωτογραφία

Φαίη Σκορδά σώμα