Eurovision 2021: Εντοπίστηκε δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού

Αυτή την φορά στην Ισλανδινή συμμετοχή!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Eurovision 2021: Εντοπίστηκε δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού

Ένα δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε ανάμεσα στις συμμετοχές της φετινής Eurovision και συγκεκριμένα σε αυτή της Ισλανδίας.

Μεγάλη ανησυχία έχει σκορπιστεί τις τελευταίες μέρες καθώς έχει ήδη βρεθεί θετικό κρούσμα του ιού και στην Πολωνική συμμετοχή.

Η ανακοίνωση της Eurovision για το κρούσμα κορωνοϊού στην Ισλανδική συμμετοχή

Κατά τη διάρκεια μιας δοκιμής ρουτίνας την Κυριακή 16 Μαΐου, ένα μέλος της ισλανδικής αντιπροσωπείας έδειξε θετικό για το COVID-19. Σύμφωνα με το αυστηρό μας πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας, αυτό το άτομο έχει πλέον απομονωθεί και ως προληπτικό μέτρο, τα άλλα μέλη της αντιπροσωπείας τους θα υποβληθούν επίσης σε δοκιμή PCR και θα απομονωθούν. Δυστυχώς, αυτό σημαίνει ότι η ισλανδική αντιπροσωπεία δεν θα παρευρεθεί τώρα στην εκδήλωση Τυρκουάζ Χαλί αυτοπροσώπως σήμερα το απόγευμα (Κυριακή 16 Μαΐου).

Θα έχουμε περαιτέρω ενημερώσεις σε εύθετο χρόνο και θα στείλουμε τις καλύτερες ευχές μας σε ολόκληρη την αντιπροσωπεία. Ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision 2021 πραγματοποιείται φέτος με την πλήρη υποστήριξη και βοήθεια των ολλανδικών αρχών. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να παράγουμε μια πλήρως ασφαλή εκδήλωση COVID 19, και η υγεία και η ευημερία όλων όσων συμμετέχουν, εργάζονται στην εκδήλωση ή στο κοινό είναι η πιο σημαντική προτεραιότητά μας.

Μια σειρά αυστηρών μέτρων, συμπεριλαμβανομένης της απομόνωσης, της κοινωνικής απόστασης και των τακτικών δοκιμών έχουν επιβληθεί σε όλους κατόπιν συμβουλών των επαγγελματιών υγείας για να διασφαλιστεί η ασφάλεια όλων. Είμαστε βαθιά ευγνώμονες για την υποστήριξη των αρχών σε αυτό, και προς όλες τις αντιπροσωπείες, το πλήρωμα, το προσωπικό του χώρου και τους εργολάβους για την πρόθυμη συνεργασία τους για να διασφαλίσουμε ότι ο Διαγωνισμός μπορεί να λάβει χώρα. "

Eurovision 2021 Εντοπίστηκε δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού

Η Έλενα Τσαγκρινού θα φορέσει πανομοιότυπο φόρεμα με άλλες δύο εκπροσώπους

Παρόμοια φορέματα επέλεξαν εκπροσώποι τριών χωρών για την εμφάνιση τους στην φετινή Eurovision, με λίγους βέβαια να το έχουν μέχρι στιγμής προσέξει.

Ο λόγος για την Αλβανία, την Μολδαβία και την Κύπρος με την δικιά μας αγαπημένη Έλενα Τσαγκρινού, η οποία έσκισε χθες στην δεύτερη πρόβα της.

Η Αλβανία θα εκπροσωπηθεί από την Ελληνικής καταγωγής Anxhela Peristeri, η οποία γεννήθηκε στην Κορυτσά και ο πατέρας της έχει ελληνική καταγωγή.

Η Μολδαβία από την άλλη πρόκειται να εκπροσωπηθεί από την Natalia Gordienko και το «SUGAR», ένα τραγούδι το οποί συνέθεσαν ο Δημήτρης Κοντόπουλος και ο Philipp Kirkorov, ενώ οι στίχοι είναι του Mikhail Gutseriev και της Sharon Vaughn.

Τέλος, η Κύπρος όπως γνωρίζουμε θα εκπροσωπηθεί από την Έλενα Τσαγκρινού και το τραγούδι «El diablo», σε σύνθεση και στίχους των Jimmy “Joker” Thornfeldt, Laurell Barker, Oxa, Thomas Stengaard.

Και οι τρεις αυτές γυναίκες θα εμφανιστούν στη σκηνή με σχεδόν ίδια ασημί φορέματα, τα οποία βέβαια υποστηρίζουν φοβερά και αναδεικνύουν υπέροχα το σώμα τους.