Eurovision 2021: Μαγνήτισαν τα βλέμματα η Στεφανία Λυμπερακάκη και η Έλενα Τσαγκρινού στο Τυρκουάζ Χαλί

Εκθαμβωτικές εμφανίσεις και από τις δύο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Eurovision 2021: Μαγνήτισαν τα βλέμματα η Στεφανία Λυμπερακάκη και η Έλενα Τσαγκρινού στο Τυρκουάζ Χαλί

Η Eurovison ξεκινάει αύριο με τον πρώτο ημιτελικό και έτσι, τόσο η Στεφανία Λυμπερακάκη όσο και η Έλενα Τσαγκρινού βρέθηκαν σήμερα στο Τυρκουάζ Χαλί και κατάφεραν να μαγνητίσουν όλα τα βλέμματα με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους.

Οι αποστολές των χωρών που θα παρουσιάσουν τα τραγούδια τους στους ημιτελικούς και θα διεκδικήσουν το χρυσό εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, βρέθηκαν στο “Τυρκουάζ χαλί” στον Τερματικό Σταθμό Κρουαζιερόπλοιων του Ρότερνταμ, παρόλο που μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί συνολικά δύο κρούσματα κορωνοίού.

Οι εμφανίσεις της Έλενας Τσαγκρινού και της Στεφανίας Λυμπερακάκη στο Τυρκουάζ Χαλί πριν τη Eurovision

Η Έλενα Τσαγκρινού με ένα φοβερό φόρεμα σε ανοιξιάτικες αποχρώσεις και περιτριγυρισμένη από τις χορεύτριές της, δεν άφησε ούτε λεπτό το χαμόγελο από τα χείλη της, ενώ στην ανάρτηση που έκανε δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για την ευκαιρία που της έχει δοθεί.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη έκανε μία εμφάνιση στα μαύρα ενώ στο πλευρό της είχε τους χορευτές που θα τη συνοδεύσουν και τη σκηνή του Ρότερνταμ.

Στεφανία Λυμπερακάκη Eurovision Τυρκουάζ Χαλί

«Χώρισα με το αγόρι μου γιατί θέλω να σκίσω στην Eurovision με την Ελλάδα»

Η Στεφανία Λυμπερακάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή After Dark και αποκάλυψε πως πήρε την απόφαση να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision αλλά και για τον λόγο που χώρισε από το αγόρι της, λίγες εβδομάδες πριν τον τελικό.

«Είχα αγόρι, δεν έχω πια. Ήμασταν μαζί δύο χρόνια, ήταν τραγουδιστής σε ένα boy band. Δεν έχω χρόνο αυτή την περίοδο να κάνω τίποτα, για αυτό χώρισα αλλά τον αγαπώ πάρα πολύ. Θέλω να σκίσω για την Ελλάδα και να τα δώσω όλα. Δεν μπορώ να είμαι στην Ολλανδία, στο σπίτι τους και να χάσω χρόνο με τος πρόβες. Για τώρα του είπα τέλος… Θα δούμε», αποκάλυψε.