Νίκος Μουτσινάς: Η ανάρτηση κατά της ομοφοβίας - «Ο καθένας είναι ελεύθερος να νιώσει όπως θέλει

«Δε με απασχολεί πως βλέπει ο άλλος τη ζωή μου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νίκος Μουτσινάς: Η ανάρτηση κατά της ομοφοβίας - «Ο καθένας είναι ελεύθερος να νιώσει όπως θέλει

Σε ένα αποστομωτικό story προχώρησε ο Νίκος Μουτσινάς, με αφορμή την χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Αμφιφοβίας και Τρανσφοβίας.

Πολλοί ήταν οι celebrities που τοποθετήθηκαν και εξέφρασαν την γνώμη τους απέναντι από κάθε είδους ομοφοβική συμπεριφορά κι ένας από αυτούς ήταν κι ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο ίδιος ορμώμενος από ένα μήνυμα που έλαβε από έναν ακόλουθο του, προχώρησε σε μια ανάρτηση, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Η ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά

Το μήνυμα που έλαβε ο παρουσιαστής έγραφε τα εξής: «Σ’ αγαπώ σε εκτιμώ αλλά ομοφοβία σημαίνει κάτι άλλο. Ομοαρνητισμός έπρεπε να πεις. Δεν έχω πειράξει κανέναν γκέι αλλά όταν ασταμάτητα μας ζαλίζετε με το να θέλετε την προσοχή μας, μας κάνετε να βγάζουμε τους ομοαρνητισμούς μας.

Κάνε ό,τι θες στο κρεβάτι σου αλλά δε χρειάζεται να μας λες συνέχεια για τον σεξουαλικό σου προσανατολισμό. Φτάνει ρε μάγκες, δε μας νοιάζει. Μείνε σε αυτό που κάνεις απλά, εκεί είσαι καλός, ξέχνα το άλλο γιατί απλά είναι προσωπικό και έτσι δείχνεις εσύ την ομοφοβικότητά σου. Θα έκανες κακό σε κάποιον μόνο και μόνο επειδή δε σε αποδέχεται και φταις εσύ».

Αμέσως μετά, ο Νίκος Μουτσινάς έγραψε χαρακτηριστικά:«Το στόρι αυτό το έβαλα μόνο και μόνο για να πω το εξής: Δε με ενοχλεί, δε χαλιέμαι καθόλου. Έχω ξεπεράσει ένα πάρα πολύ μεγάλο τέτοιου τύπου κομμάτι έτσι και αλλιώς. Το τι θα μου πει ο άλλος είναι προσωπικό του θέμα. Δε με απασχολεί πως βλέπει ο άλλος τη ζωή μου. Με αφορά πως βλέπω εγώ τη ζωή μου. Δε μπορώ να κάτσω να σκεφτώ για όλους.

Σε ποια οικογένεια έχει μεγαλώσει ο άλλος, τι πράγματα κουβαλάει, με πόσα πρέπει έχει προχωρήσει στη ζωή του ή δεν έχει προχωρήσει και θεωρώ ότι είναι αυτονόητο ότι ο καθένας είναι αυτονόητο να νιώθει και να κάνει ότι θέλει. Με λυπεί που υπάρχει γιορτή για να το θυμίζει σε ένα κομμάτι του κόσμου. Εύχομαι να σταματήσει αυτή η γιορτή και αυτή η παγκόσμια ημέρα να μην είναι παγκόσμια μέρα, όπως λέμε ότι έχουμε καλοκαίρι, να λέμε πως και ο καθένας είναι ελεύθερος να νιώσει όπως θέλει για όποιον θέλει».

Στο μεταξύ, ο Νίκος Μουτσινάς μαρτύρησε και τον νικητή του Masterchef 5!

Νίκος Μουτσινάς στόρι 1

Νίκος Μουτσινάς στόρι 2

«Eίδαμε και το πρώτο φιλί μεταξύ αγοριών σε ελληνικό ριάλιτι»

Μέσα από τη σημερινή εκπομπή του, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να σχολιάσει το φιλί που έδωσαν στο επεισόδιο της Δευτέρας, ο Ηλίας Μπόγδανος με τον Τριαντάφυλλο στο Survivor 4, αποκαλύπτοντας πως παρακολουθήσαμε το πρώτο φιλί μεταξύ αγοριών σε ριάλιτι στη χώρα μας.

Ο παρουσιαστής όχι μόνο στήριξε την κίνηση αυτή των δύο παικτών της κόκκινης ομάδας αλλά την ίδια στιγμή είπε πως αν έπρεπε να ψηφίσει ανάμεσα στους δυο τους και στο Σάκη με τη Μαριαλένα, θα ψήφιζε «δαγκωτό» Ηλία και Ντάφυ.

«Eίδαμε και το πρώτο φιλί μεταξύ αγοριών σε ελληνικό ριάλιτι. Αξιώθηκα να το δω και αυτό, τα συγχαρητήρια και στον Τριαντάφυλλο και τον Ηλία. Μια χαρά, αυτή είναι η ελληνική τηλεόραση του αύριο και αν με ρωτάτε αν έπρεπε να ψηφίσω ανάμεσα στα δυο ζευγάρια, τον Σάκη και τη Μαριαλένα και τον Ηλία με τον Τριαντάφυλλο θα ψήφιζα Ντάφυ – Ηλία δαγκωτό», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.