Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Σοφία Μουτίδου: Το αποστομωτικό της βίντεο για τους ομοφιβούς γονείς

Η τοποθέτηση της για αυτούς που δεν αποδέχονται τα γκέι παιδιά τους

Σοφία Μουτίδου: Το αποστομωτικό της βίντεο για τους ομοφιβούς γονείς
News 18.05.2021 10:33
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Αμφιφοβίας και Τρανσφοβίας, η Σοφία Μουτίδου δημοσίευσε ένα βίντεο απευθυνόμενη στους γονείς που έχουν παιδιά που είναι ομοφυλόφιλα.

Η γνωστή ηθοποιός θέλησε να τοποθετηθεί πάνω στο συγκεκριμένο και ευαίσθητο θέμα, όπως και ο Νίκος Μουτσινάς, με την ίδια να τα λέει όλα έξω από τα δόντια.

Συγκεκριμένα, η Σοφία Μουτίδου μίλησε για την Ελληνίδα μητέρα “οσιομάρτυρα” που το παιδί της μιλάει για την σεξουαλική του ταυτότητα και εκείνη παθαίνει σοκ και το κρύβει από τον μπαμπά για να μην τον ταράξει..

Το βίντεο της ξεκινά με τον νεαρό από το Ιράν που οι συγγενείς του τον αποκεφάλισαν επειδή έμαθαν την σεξουαλική του προτίμηση.

Το βίντεο της Σοφίας Μουτίδου για τους ομοφοβικούς γονείς

«Ένιωσα ένα φοβερό πνίξιμο στο λαιμό μου. Δεν κατάλαβα τι συμβαίνει νόμιζα ότι πεθαίνω»

Ένα νέο βίντεο στο κανάλι της στο Youtube ανέβασε η Σοφία Μουτίδου όπου μίλησε για τα ψυχοσωματικά της προβλήματα που έκαναν την εμφάνιση τους σε ηλικία 19 ετών.

Και πρόσθεσε η Σοφία Μουτίδου: «Τα δικά μου ψυχοσωματικά έχουν μια ιστορία τεράστια. Το πρώτο ψυχοσωματικό σύμπτωμα ήρθε όταν ήμουν 19 ετών και ήταν όταν κατέβηκα από το λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη ένιωσα ότι χάνεται ο κόσμος γύρω μου, ότι ζαλίζομαι και νιώθω ένα φοβερό πνίξιμο στο λαιμό μου. Δεν κατάλαβα τι συμβαίνει νόμιζα ότι πεθαίνω…Το έχω υπό έλεγχο, το έχω σταθμίσει.

Οι άνθρωποι με ψυχοσωματικά το έχουμε κανονικά, το αισθανόμαστε από το κεφάλι μέχρι τα πόδια… Εγώ χτυπήθηκα από ζάλη, ταχυκαρδία, στομαχικά προβλήματα, που δεν ήταν τίποτα παθολογικό… Ο γιατρός τότε μου είπε ότι αν συνεχίσω έτσι δε θα τα πάω πολύ καλά»!

Και αποκάλυψε: «Πρόσφατα έμπλεξα με ένα σύμπτωμα στην καρδιά μου που μετά από εξετάσεις αποδείχθηκε ότι πρόκειται για κρίση πανικού. Είναι πανικός που με πιάνει τη νύχτα, όταν κοιμάμαι. Πανικός που με πιάνει από εξωτερικά ερεθίσματα. Είστε πάρα πολύ τυχεροί όσοι δεν έχετε ψυχοσωματικά. Νομίζω όμως ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχω ψυχοσωματικά».

Και κατέληξε λέγοντας η Σοφία Μουτίδου μετά τα σχόλια που έκανε για τις καταγγελίες: «Όταν βλέπω μια ταινία που γίνεται κάτι βίαιο, αναπτύσσω ταχυκαρδία. Το εισπράττω μέσα μου. Το ίδιο συμβαίνει και με τη δυνατή μουσική. Τα φώτα στα μεγάλα σούπερ μαρκετ, σε γήπεδα. Όλα αυτά μου συμβαίνουν όταν είμαι σε κατάσταση ηρεμίας, όταν πρέπει να κάτσω, όταν πρέπει να κοιμηθώ… Τα ψυχοσωματικά εμπεριέχουν φόβο θανάτου. Εκείνη την ώρα νομίζεις ότι πεθαίνεις… Τα ψυχοσωματικά έχουν πολλές μορφές, εγώ κοντεύω να της εξαντλήσω όλες».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χάρης Ρώμας: «Δεν θα είναι τελικά στο Καφέ της Χαράς η Σοφία Μουτίδου... Τσακωθήκαμε»

Σοφία Μουτίδου για Survivor 4: "Ζητώ συγγνώμη, δεν ξέρω τον Αλέξη Παππά"

Share