Ελένη Φουρέιρα: Η απάντηση της για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί - «Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους»

«Πάντα είχα αρνητικά σχόλια»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελένη Φουρέιρα: Η απάντηση της για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί - «Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους»

Το πρωί της Τρίτης, η κάμερα του Happy Day και η δημοσιογράφος Ελένη Μουστάκη συνάντησε στα παρασκήνια του House of fame την Ελένη Φουρέιρα.

Η όμορφη τραγουδίστρια και παρουσίαστρια μίλησε για τον νέο της αυτό ρόλο στην Ακαδημία ενώ αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί ανά καιρούς.

Οι δηλώσεις της Ελένης Φουρέιρα

«Ήταν η πανδημία λόγος να πω ναι στην πρόταση για το House of fame. Δεν θα μπορούσα σε άλλη περίπτωση να έχω πει το ναι. Θα ήταν κάτι το οποίο μπορεί να το έκανα πολύ αργότερα ή μπορεί και καθόλου. Δεν ξέρω. Πραγματικά, όμως, χαίρομαι πάρα πολύ που το έκανα γιατί πέρασα και πολύ ωραία τις Παρασκευές μου και δοκιμάστηκα σε κάτι το οποίο δεν με φανταζόμουν. Και live κιόλας.

Όλα με φόβισαν και έχω άγχος κάθε φορά που βγαίνω γιατί είναι live. Όταν κάνεις κάτι πρώτη φορά και το κάνεις live καταλαβαίνεις ότι εκτίθεσαι και είναι πάρα πολύ δύσκολο. Όπως είναι δύσκολο να συνδυάσεις το ακουστικό και να έχεις κάποια γραμμένα πράγματα απέναντι που πρέπει να τα πεις. Είναι πρωτόγνωρα για μένα. Πάντα είχα αρνητικά σχόλια και πάρα πολύ θετικά. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους οπότε ξεκινάμε από εκεί… Είμαι μια χαρά με αυτό».

Ελένη Φουρέιρα για τα αρνητικά σχόλια

«Έχει δεχτεί πολύ μεγάλο πόλεμο και δεν μου αρέσει καθόλου»

Το πρωί της Δευτέρας, ο Πάνος Μεταξόπουλος μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και αναφέρθηκε μέσα σε όλα για την επίθεση που δέχεται η Ελένη Φουρέιρα, στο κομμάτι της παρουσίασης του House of Fame.

Ο διευθυντής της σχολής αποκάλυψε επίσης αν θα τον δούμε να συμμετέχει στο Dancing with the Stars, στο οποίο παρουσιάστρια πρόκειται να είναι η Βίκυ Καγιά.

Πάνος Μεταξόπουλος για την Ελένη Φουρέιρα

«Έτσι με έκανε ο μπαμπάς μου γιατί κι αυτός ήταν αυστηρός. Αν δεν είσαι αυστηρός δεν θα κάνεις τίποτα σε αυτή τη ζωή. Με κάποιους σπουδαστές είμαι ευχαριστημένος με άλλους όχι. Δεν υπακούν σε αυτά που τους λέω, αλλά θα βρω τον τρόπο».

Για το Dancing with the Stars απάντησε: «Ας τελειώσουμε αυτό που κάνουμε τώρα και θα δούμε τι θα κάνω στο μέλλον».

Αναφορικά με την Ελένη Φουρέιρα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχει δεχτεί πολύ μεγάλο πόλεμο και δεν μου αρέσει καθόλου. Μας αρέσει πάντα να λιθοβολούμε. Η κοπέλα δεν είναι παρουσιάστρια είναι τραγουδίστρια και καταπληκτική χορεύτρια. Όλοι έχουν μια διαδρομή και όλοι ξεκινούν από το μηδέν για φτάσουν στο 100.

Η Ελένη δεν ξεκίνησε από το μηδέν, ξεκίνησε από πιο ψηλά, η παρουσία της είναι δυνατή και θα ανεβαίνει συνέχεια. Το βλέπουμε κάθε Παρασκευή».