Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γιώργος Πατούλης: «Με την Μαρίνα παντρευτήκαμε τρεις μήνες μετά την γνωριμία μας»

Όλα όσα αναφέρει στο βιβλίο του

Γιώργος Πατούλης: «Με την Μαρίνα παντρευτήκαμε τρεις μήνες μετά την γνωριμία μας»
News 18.05.2021 14:06
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ο Γιώργος Πατούλης κυκλοφόρησε το νέο του βίβλιο με τίτλο «Τίποτα δεν ήταν εύκολο – Η ηρωίδα μάνα μου», αφιερωμένο φυσικά στην μητέρα του.

Η εφημερίδα On Time και η Σάσα Σταμάτη αποκάλυψαν το περιεχόμενο του βιβλίο, το οποίο περιγράφει την ιστορία μιας δυνατής γυναίκες που μεγάλωσε τα παιδιά της, ενώ αναφέρεται και στον κρυφό γάμο που έκανε με την Μαρίνα Πατούλη, η οποία προχώρησε σε νέες δηλώσεις αναφορικά με τον χωρισμό τους.

Απόσπασμα από το βιβλίο του Γιώργο Πατούλη

«Ήταν μέσα Αυγούστου όταν φτάσαμε στην Πάρο και αποβιβαστήκαμε στην Παροικιά. Θυμάμαι ότι είχα τότε μουστάκι και ήμουν μαυρισμένος από τον ήλιο. Από τις πρώτες εικόνες που είχα στο νησί ήταν μια ξανθιά κοπέλα με μια φίλη της, στο κεντρικό μύλο στο λιμάνι της Παροικιάς. Φαντάστηκα ότι ήταν Γερμανίδα και σκέφτηκα να… δοκιμάσω τα γερμανικά μου. Εκείνη όμως με αποστόμωσε με όχι και τόσο… κομψό τρόπο – μιλώντας ελληνικά. Ήταν η μετέπειτα σύζυγός μου, Μαρίνα. Ένα χρόνο πριν, είχε πετύχει στη Νομική Αθηνών με πολύ καλή σειρά.

Της άρεσε όμως η Φιλολογία. Δήλωσε, λοιπόν, την επόμενη χρονιά με τους ίδιους βαθμούς, αλλά πέρασε στη Φιλοσοφική Ιωαννίνων, γιατί εν τω μεταξύ είχαν ανέβει αρκετά οι βάσεις. Έτσι τον Οκτώβριο πήγε στα Γιάννενα. Λίγο αργότερα πήγα και εγώ εκεί να τη δω – ήμασταν πλέον μαζί.

Βλέποντας πλέον το όλο κλίμα της είπα: “Πρέπει να πάρεις μετεγγραφή για την Αθήνα”. Μεταγραφή, όμως, μπορούσε να πάρει μόνο αν στην Αθήνα σπούδαζε ο αδελφός της ή ζούσε ο σύζυγός της. Αδελφός φοιτητής δεν υπήρχε, οπότε σκεφτήκαμε να κάνουμε πολιτικό γάμο, ώστε να πάρει τη μεταγραφή. Τρεις μήνες μετά τη γνωριμία μας, παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο στο Μαρούσι, το 1986. Τότε δεν ήξερα καλά πού πέφτει το Μαρούσι.

Μετά έγινα δήμαρχος. Κανείς δεν ήξερε ότι είχα παντρευτεί. Ούτε η μητέρα μου ούτε ο πατέρας μου, ούτε ο αδελφός. Μόνο δυο φίλες της Μαρίνας, που ήταν μάρτυρες. Λίγο αργότερα το είπε στη μητέρα της».

Γιώργος Πατούλης για τον κρυφό γάμο του με την Μαρίνα Πατούλη

Τα πρώτα γενέθλια του Γιώργου Πατούλη χωρίς την σύζυγο του, Μαρίνα

Τα γενέθλια του γιορτάζει σήμερα ο Γιώργος Πατούλης, ο οποίος για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια, τα περνά χωρίς την σύζυγο του, Μαρίνα Πατούλη.

Ο περιφερειάρχης Αττικής βρέθηκε στην Ιανό ανάμεσα σε λίγους φίλους και δημοσιογράφους και πραγματοποίησε την παρουσίαση του βιβλίου του με τίτλο «Τίποτα δεν ήταν εύκολο – Η ηρωίδα μάνα μου».

Κατά την διάρκεια λοιπόν του event, ο Γιώργος Πατούλης έλαβε μια όμορφη έκπληξη, καθώς εμφανίστηκε μια τούρτα γενεθλίων.

Έτσι λοιπόν φέτος, ο Γιώργος Πατούλης πέρασε την ξεχωριστή αυτή μέρα όχι με την πρώην σύζυγο του, αλλά με τον ποινικολόγο Θεόδωρο Μαντά, τον Πρωτοπρεσβύτερο του Ι.Ν Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμαρουσίου π. Χρήστο Μαρούδα, τον γιατρό Σωτήρη Παπασπυρόπουλος και τη δημοσιογράφο Μάριον Μιχελιδάκη. Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα Πατούλη μίλησε για τον χωρισμό της στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη.

Γιώργος Πατούλης τα πρώτα του γενέθλια χωρίς την σύζυγο του, Μαρίνα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιώργος Πατούλης: Επιστολή - εξώδικο στη σύζυγό του, Μαρίνα Πατούλη

Η τελευταία κοινή εμφάνιση της Μαρίνας και του Γιώργου Πατούλη

Share