Έλενα Ράπτη: Η πρώτη συνέντευξη μετά το χωρισμό της από τον Κίμωνα Μπάλλα

Όσα είπε για την ζωή της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλενα Ράπτη: Η πρώτη συνέντευξη μετά το χωρισμό της από τον Κίμωνα Μπάλλα

Ακριβώς όπως παντρεύτηκε η Έλενα Ράπτη, το 2019 εν μέσω προεκλογικής περιόδου, σιωπηλά και μακριά από τις κάμερες, έτσι φαίνεται πως η βουλευτής της ΝΔ στην Α' Θεσσαλονίκης, χώρισε μετά από 2 χρονιά με τον αγαπημένο της Κίμωνα Μπάλλα.

Συγκεκριμένα, το μυστήριο πραγματοποιήθηκε κάτω υπό άκρα μυστικότητα και σε στενό οικογενειακό κύκλο. Η είδηση τότε, είχε σκάσει σαν "βόμβα" σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος πριν από λίγες ημέρες, η Έλενα Ράπτη και ο μέχρι πρότινος «φύλακας άγγελός της» τράβηξαν ξεχωριστούς δρόμους υπογράφοντας τα χαρτιά του διαζυγίου.

Έλενα Ράπη Κίμωνας Μπάλλας διαζύγιο χωρισμός

Η Φαίη Σκορδά μάλιστα στο Πρωινό έκανε αποκαλύψεις για το χωρισμό τους. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως μπορεί η είδηση να έγινε γνωστή τώρα, όμως το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και ένα χρόνο.

«Ισχύει ότι δεν είναι μαζί. Οι δικοί της άνθρωποι κι εγώ που είμαι φίλη της γνωρίζαμε ακριβώς τι είχε συμβεί. Σαφώς όμως, όταν ξέρεις κάτι προσωπικό, δεν θα το πεις σε καμία εκπομπή. Δεν είναι μαζί τον τελευταίο ένα χρόνο, δεν είναι κάτι που προέκυψε τώρα», αποκάλυψε συγκεκριμένα.

Αυτή είναι η πρώτη συνέντευξη της Έλενας Ράπτη μετά το χωρισμό της από τον Κίμωνα Μπάλλα

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη πως η Έλενα Ράπτη είναι και πάλι ελεύθερη, η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στο Εγώ. Η πολιτικός ωστόσο, δεν έκανε κανένα σχόλιο για τον πρώην σύζυγό της ή για το διαζύγιο τους.

Απόσπασμα από την συνέντευξη της:

Η γυναίκα Έλενα Ράπτη βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της;

Ο ελεύθερος προσωπικός χρόνος είναι περιορισμένος λόγω των απαιτήσεων της πολιτικής, όμως επιδιώκω να τον μοιράζομαι με αγαπημένα μου πρόσωπα. Αυτό μου δίνει δύναμη και με αναπαύει!

Ποιο είναι το καθημερινό σας πρόγραμμα;

Γεμάτο θα το χαρακτήριζα. Πολιτικό γραφείο όταν είμαι στην Θεσσαλονίκη, Βουλή όταν είμαι στην Αθήνα. Επικοινωνία με υπουργεία και συναντήσεις με φορείς. Διαδικτυακές ομιλίες για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης. Προετοιμασία κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων και μελέτη νομοσχεδίων.

Τι είναι αυτό που δεν παραλείπετε ποτέ προς όφελος της υγείας και της ευεξίας σας;

Τα έχω όλα στο μυαλό μου, τι είναι υγιεινό, συμβουλές καλής διατροφής, υποδείξεις για άσκηση, όνειρα για ταξίδια, μυστικά ευεξίας. Θα ήμουν ευχαριστημένη αν έκανα έστω και τα μισά! Δυστυχώς είναι τέτοιες οι ταχύτητες της καθημερινότητας και οι υποχρεώσεις μου που παραλείπω πολλά.

Τι ξεκουράζει την ψυχή και το μυαλό σας;

Με ξεκουράζει μία όμορφη κουβέντα κατανόησης και αποδοχής. Με αναπαύει η αγάπη των κοντινών μου ανθρώπων και με μαγεύει να κάνω όνειρα για το μέλλον.

Σας αγχώνει ο χρόνος;

Με τον χρόνο έχω μία διπλή σχέση. Μου φαίνεται λίγος όταν προσπαθώ να προλάβω χίλια πράγματα και ατελείωτος όταν περιμένω κάτι. Νιώθω πως εδώ και πολλά χρόνια μία τον κυνηγώ εγώ, μία αυτός εμένα. Επειδή ο χρόνος είναι μέγεθος που δεν αλλάζει, αλλάζω εγώ τη ζωή μου για να τα βρούμε. Όπως όλοι, προσπαθώ να χωρέσω μέσα του πολλά πράγματα.