Ο Παπανώτας τα "έχωσε" στον Μουτσινά - «Φίλες του πολυδιαφημίζονται ότι χειρίζονται τα ελληνικά άψογα»

Έξαλλος ο δημοσιογράφος στον αέρα του Happy Day

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Παπανώτας τα

Ο Δημήτρης Παπανώτας άφησε την Αφροδίτη Γραμμέλη και έπιασε τον Νίκο Μουτσινά. Ωστόσο, δεν έκραξε προσωπικά τον ίδιο, αλλά φίλες του παρουσιάστριες που όπως δήλωσε λένε πως χειρίζονται πολύ καλά τα ελληνικά, κάτι που δεν ισχύει.

Ο δημοσιογράφος μετά από απόσπασμα που προβλήθηκε από την χθεσινή εκπομπή Καλό Μεσημεράκι, με τον Νίκο Μουτσινά να σχολιάζει τα "μαργαριτάρια" που πετάει στον αέρα το Γωγουλίνι, ενοχλήθηκε πολύ και πέταξε τα "καρφιά" του.

Όσα είπε ο Δημήτρης Παπανώτας για τον Νίκο Μουτσινά και τις... φίλες του

«Άσε με λίγο να πάω στον φίλο μου τον Μουτσινά… Θέλω να τον παρακαλέσω κάτι… Διότι πάει και ψάχνει το Γωγουλίνι το καημένο, στα μικρά τα καναλάκια να πει για τα ελληνικά του. Το θέμα, όμως, είναι αλλού. Γιατί δεν ψάχνει στις εκπομπές πολύ κοντά του, σε πολύ φίλες του παρουσιάστριες που πολυδιαφημίζονται ότι χειρίζονται τα ελληνικά άψογα, τέλεια, καταπληκτικά. Τα παίζουν στα δάχτυλα.

Προχθές, βλέπω και ακούω για τον «κύριο Μπάρκουλη». Μου έρχεται νταν εδώ, στο δόξα πατρί! Λέω, πες τον αείμνηστο, πες τον μακαρίτη, πες τον αξέχαστο! Χθες, πάλι, λέει «στη Μαριαλένα της είπαν πολλαπλοί άνθρωποι το τάδε θέμα»! Μα πολλαπλοί άνθρωποι; Και σκέφτομαι πως να είναι οι πολλαπλοί άνθρωποι… Ξέρουμε τους απλούς, τους πολλαπλούς», είπε στον αέρα του Happy Day.

Ο Παπανώτας στον αέρα του Happy Day έχει τσακωθεί και με τον Κώστα Φραγκολιά

Το πρωί της Πέμπτης, στο «Happy Day» υπήρξε ένταση ανάμεσα στον Δημήτρη Παπανώτα και τον Κώστα Φραγκολιά, όσον αφορά την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Χάρη Βαρθακούρη και τη Χρυσηίδα Δημουλίδου.

Ο Δημήτρης Παπανώτας, ουσιαστικά, υποστήριξε τη Χρυσηίδα Δημουλίδου, ενώ ο Κώστας Φραγκολιάς τον Χάρη Βαρθακούρη και κάπου εκεί οι τόνοι ανέβηκαν κατακόρυφα.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Φραγκολιάς ανέφερε: «Πες ότι έκανε ένα άστοχο σχόλιο ο Χάρης Βαρθακούρης, σε όλα τα υπόλοιπα;», με τον Δημήτρη Παπανώτα να απαντά ότι δεν το δέχεται. «Έλα ρε Δημήτρη, που δεν το δέχεσαι. Και ποιος είσαι εσύ και δεν το δέχεσαι, δεν κατάλαβα…».

φραγκολίας παπανώτας τσακώθηκαν