Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Άνεβασε νέα φωτογραφία της Χρύσας Μιχαλοπούλου

Ποζάρει ναζιάρικα η σύντροφος του

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Άνεβασε νέα φωτογραφία της Χρύσας Μιχαλοπούλου

Ο διάσημος σεφ, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η πανέμορφη νέα ηθοποιός, Χρύσα Μιχαλοπούλου, φαίνονται πιο ερωτευμένοι από ποτέ και δεν το κρύβουν. Αναμφίβολα πρόκειται για τα πιο όμορφα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Το ζευγάρι έχει συζητηθεί πολύ και έχει απασχολήσει τηλεόραση, sites και social media καθώς τώρα έχουν αρχίσει να κάνουν τις πρώτες κοινές εμφανίσεις αλλά και τα δημόσια ποστ στους λογαριασμούς τους.

Ακολούθησε ποστ του σεφ, Λεωνίδα Κουτσόπουλου με φωτογραφία και βίντεο της συντρόφου του, Χρύσας Μιχαλοπούλου στον λογαριασμό του στο instagram. Και οι δύο φαίνονται πολύ ερωτευμένοι, χωρίς να τους ενδιαφέρουν τα φώτα της δημοσιότητας που τραβάει η πολυσυζητημένη σχέση τους.

Ο διάσημος σεφ ανέβασε φωτογραφία της συντρόφου του, Χρύσας Μιχαλοπούλου στο λογαριασμό του στο instagram, προκαλώντας τον πανικό στους θαυμαστές και των δύο.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου ποζάρει ναζιάρικα

Η εμφάνιση της Χρύσας Μιχαλοπούλου στο "The 2night show"

Σε συνέχεια των κοινών τους εμφανίσεων, ήρθε και έδεσε η εμφάνιση της Χρύσας Μιχαλοπούλου στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, "The 2night show". Ο παρουσιαστής φυσικά δεν δίστασε να ρωτήσει την ηθοποιό αν είναι ερωτευμένη, αποφεύγοντας όμως η ίδια να κάνει συγκεκριμένες δηλώσεις.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου δεν φάνηκε διστακτική και ήταν πολύ αυθόρμητη στον φακό και στις ερωτήσεις που ακολούθησαν.

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως «Περνάει από το στομάχι. Μαγειρεύω φανταστικά… Και τρώω πάρα πολύ. Παλιά ήμουν πιο αδύνατη…»!, ρίχνοντας αιχμές για τον γνωστό σεφ.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Ακόμη ανέφερε πως αυτό τον καιρό κάνει μία ιντερνετική ραδιοφωνική εκπομπή στο Samano Radio, το οποίο ανήκει στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Επίσης, ο ίδιος κάνει ραδιοφωνική εκπομπή και φαίνεται πως η Χρύσα Μιχαλοπούλου ακολουθεί τα βήματα του συντρόφου της.

Τι είναι αυτό που ξεχωρίζεις σε εκείνον;
«Γενικότερα, όταν είσαι σε σχέση, θέλεις να θαυμάζεις τον άνθρωπο που είσαι μαζί του, να νιώθεις την παρουσία του και πως μπορείς να αποφορτίζεσαι δίπλα του. Στη δική μου περίπτωση, ισχύουν όλα αυτά και παραπάνω.»

Τον συμβουλεύεσαι για επαγγελματικά σου;
«Ε, βέβαια, τα συζητάμε και ακούω τις συμβουλές του. Είναι πολύ ωραίος κριτής των πραγμάτων. Και η αλήθεια είναι ότι δεν συναντάς ανθρώπους με τέτοια εύστοχη άποψη. Αλλά αρκετά είπαμε για τον Λεωνίδα.», είχε πει η ηθοποιός στην πρώτη της συνέντευξη για τη σχέση τους

Αυτό τον καιρό είναι όλα τα φώτα πάνω τους.