Μόλις πριν από λίγο, με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Έλενα Παπαρίζου ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως έφτασε στο Ρότερνταμ και δήλωσε έτοιμη για τη νέα εμφάνισή της στη Eurovision.

Η μεγάλη νικήτρια του 2005 θα βρεθεί ξανά στη σκηνή του δημοφιλούς διαγωνισμού τραγουδιού στο πλαίσιο ενός show που θα πραγματοποιήσουν οι παλιοί νικητές. Η ίδια μάλιστα μιλώντας στη Ναταλία Γερμανού είχε εκφράσει τον ενθουσιασμό της που το τραγούδι τους θα ακουγόταν ξανά στη Eurovision.

Η ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τη Eurovision

Εκτός από την Έλενα Παπαρίζου, που θα τραγουδήσει το «My Number One», οι υπόλοιποι guest stars της βραδιάς είναι οι: Lenny Kuhr (Ολλανδία 1969), Teach-In (Ολλανδία 1975), Sandra Kim (Βέλγιο 1986), Lordi (Φινλανδία 2006) και Måns Zelmerlöw (Σουηδία 2015).

To μήνυμα που έστειλε η Έλενα Παπαρίζου στην Στεφανία για τη Eurovision

Το πρωί της Τρίτης, η Στεφανία Λυμπερακάκη μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μήνυμα που έλαβε από την Έλενα Παπαρίζου λίγο πριν την πρώτη εμφάνισή της στη σκηνή της Eurovision.

H Στεφανία αποκάλυψε μάλιστα πως και λίγο πριν φύγει για την Ολλανδία, η Έλενα Παπαρίζου της έδωσε μία πολύ χρήσιμη συμβουλή την οποία θα χρειαστεί για όλη την καριέρα της, ενώ στις νέες δηλώσεις της αποκάλυψε πως έλαβε μήνυμα και από το πρώην αγόρι της, με το οποίο χώρισε λίγο πριν τον φετινό διαγωνισμό.

«Δεν περίμενα ότι θα είμαι τόσο ψηλά στην ψηφοφορία των δημοσιογράφων. Αυτό βέβαια δε λέει τίποτα ακόμα. πρέπει να περιμένουμε για τον ημιτελικό. Νομίζω ότι έχουμε προετοιμαστεί καλά και για την ώρα δε φοβόμαστε για κάτι, έχουμε άγχος αλλά όλη η ομάδα μας βοηθά πάρα πολύ.

Με τα τακούνια είχα ένα πρόβλημα στην αρχή αλλά τώρα είναι μια χαρά… Ελπίζω η Ολλανδία να μας δώσει το δωδεκάρι, μου λένε πολύ όμορφα λόγια εδώ. Το γούρι μου είναι η ομάδα μου. Χθες μου έστειλε η Έλενα Παπαρίζου ένα μήνυμα και μου είπε ότι με αγαπά και ευχήθηκε καλή επιτυχία. Έπαθα σοκ. Ο Γιάννης ο πρώην σύντροφός μου, μου είπε ότι δε μπορεί να είναι δίπλα μου στην αρένα αλλά θα είναι εκεί να με στηρίζει», είπε χαρακτηριστικά η Στεφανία Λυμπερακάκη.