Κατερίνα Ζαρίφη: Η οριστική απάντηση για τη συμμετοχή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

«Το μόνο σίγουρο είναι...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κατερίνα Ζαρίφη: Η οριστική απάντηση για τη συμμετοχή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο της συμμετοχής της στην νέα εκπομπή που ετοιμάζει η Ελένη Μενεγάκη στο Mega.

Εδώ και καιρό ακούγεται το όνομά της για την ομάδα της έμπειρης παρουσιάστριας ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα, επομένως η Κατερίνα Ζαρίφη θέλησε να δώσει τις δικές της απαντήσεις.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Ζαρίφη για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Με αφορμή την παρουσία της στην εκδήλωση του Make A Wish για τον μικρό Αλέξανδρο ή αλλιώς ράπερ Οχτάδυμο, η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στις κάμερες και ξεκαθάρισε, μετά από σχετική ερώτηση: «Προς το παρόν, το μόνο σίγουρο για του χρόνου θα είναι το σίριαλ “Συμπέθεροι από τα Τίρανα” στο Mega. Κατά τα άλλα, δεν έχω κλείσει κάτι τηλεοπτικά. Δεν θα είμαι στην Ελένη Μενεγάκη. Θα είμαι εκεί, όποτε χρειαστεί. Κι εγώ πρέπει να κάνω καινούρια πράγματα και η Ελένη βγαίνει τούρμπο».

«Είναι από τις καλύτερες συνεργασίες που έχω κάνει»

Πριν από λίγο καιρό, η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την κάμερα του Πρωινού και αναφέρθηκε στην πιθανή συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη.

Λίγες μέρες μετά το τέλος των Roomies στο Mega, η ραδιοφωνική παραγωγός αποκάλυψε πως επικοινωνεί μέσω μηνυμάτων με την Ελένη ενώ μάλιστα της πρότεινε τρία πρόσωπα που θα έβλεπε στη νέα εκπομπή.

«Εάν μου κάνει πρόταση η Ελένη θα τη βρούμε την άκρη. Ό,τι μιλάμε, μιλάμε, έχουμε ανταλλάξει μηνύματα. Είναι ήξεις αφίξεις. Είναι από τις καλύτερες συνεργασίες που έχω κάνει. Έχουμε χημεία, έχουμε κάρμα με αυτή τη γυναίκα. Ούτε ξέρω τι θέλω. Μπορεί να με δεις του χρόνου σε κάνα βουνό στην Ικαρία.

Πρέπει να συνεχίσει στην ίδια ζώνη. Θα έλεγα ότι θα πρέπει να κάνει το γνωστό mixed grill, παλιό-καινούριο. Κουτσογιαννόπουλο θα έλεγα στάνταρ γιατί έχουν φοβερή χημεία, Γκουντάρα βάζω, και καινούριο κάτι πολύ κόντρα, τύπου Πασσά, μια ροκ γκόμενα, κάνα τράπερ».