Ελένη Μενεγάκη: Η ανάρτησή της για την γιορτή της

Χαμός κάτω από το post της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Η ανάρτησή της για την γιορτή της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να κάνει μία πολύ ξεχωριστή ανάρτηση για την ημέρα της ονομαστικής της εορτής προκειμένου να ευχηθεί και σε όλους όσους γιορτάζουν μαζί της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια δέχθηκε από νωρίς το πρωί τις ευχές από τον αγαπημένο της αδερφό, Θοδωρή Μισόκαλο και έτσι λίγο αργότερα, αποφάσισε με τη σειρά να στείλει τις δικές της ευχές στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη για τη γιορτή της

«Χρόνια μας πολλά λοιπόν, να μας χαίρεστε και να μας αγαπάτε! Χρόνια πολλά στα κορίτσια και στα αγόρια που γιορτάζουν σήμερα και πολλές ευχές και φιλιά σε εσάς που γιορτάζετε και ζείτε στο εξωτερικό!!!» έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αποκλειστικό: Θα καεί η Άνδρος στην γιορτή της Ελένης Μενεγάκη

Η νοσταλγία της Ελένης Μενεγάκη όταν αρχίζει και καλοκαιριάζει - και δη τις τελευταίες ημέρες - για την Άνδρο έχει στην κυριολεξία χτυπήσει κόκκινο! Είναι η πρώτη φορά εδώ και δέκα χρόνια που έκανε σχεδόν οκτώ μήνες να βρεθεί στον επίγειο παράδεισό της, στα Άχλα, λόγω των απαγορευτικών μέτρων για την πανδημία.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Ελένη Μενεγάκη

Τώρα που όλα άλλαξαν κάνει επιτέλους σχέδια να βρεθεί ξανά στο μοναδικό μέρος πάνω στη γη που αισθάνεται πραγματικά ο εαυτός της. “Ανυπομονώ για τις στιγμές στο νησί”, λέει τις τελευταίες μέρες η Ελένη. Μάλιστα αν και εφόσον οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις της το επιτρέψουν σκέφτεται να κάνει μια μίνι απόδραση οικογενειακώς τις επόμενες ημέρες που θα συνδυαστεί και με ένα μικρό γλέντι για την ονομαστική της εορτή.

Εξάλλου ο σύζυγός της, Ματέο Παντζόπουλος (του οποίου η ζωή θα γίνει βιβλίο και ταινία) βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στο νησί προετοιμάζοντας την ξενοδοχειακή μονάδα ΟΝΑΡ για να υποδεχθεί τους τουρίστες από όλο τον κόσμο.

Η Ελένη λαχταρά, εκτός από το να δει ξανά τον λαχανόκηπό της, να περπατήσει ξυπόλυτη στην αυλή και να κάνει τα πρώτα της μπάνια στην αγαπημένη της παραλία μαζί με τα παιδιά της, να χαλαρώσει αλλά και να επιβλέψει τις τελευταίες εργασίες, βάζοντας τη δική της πινελιά στις νέες πέντε βίλες του συγκροτήματος, η αποπεράτωση των οποίων έγινε τους τελευταίους μήνες.

Περισσότερα στο νέο τεύχος You που κυκλοφορεί από σήμερα Τετάρτη μόνο με 1,5 ευρώ