Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Πρίγκιπας Χάρι: «Η μητέρα μου κυνηγήθηκε μέχρι θανάτου ενώ ήταν σε σχέση με κάποιον που δεν ήταν λευκός»

«Καυτές» αποκαλύψεις

Πρίγκιπας Χάρι: «Η μητέρα μου κυνηγήθηκε μέχρι θανάτου ενώ ήταν σε σχέση με κάποιον που δεν ήταν λευκός»
News 21.05.2021 16:51
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μόλις πριν από μερικές ώρες κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ που έχουν δημιουργήσει ο Πρίγκιπας Χάρι με την Oprah Winfrey με τίτλο “The me you can’t see” και ο πρώτος κάνει μερικές «καυτές» αποκαλύψεις για τη βασιλική οικογένεια.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται στον πόλεμο που βίωσε η μητέρα του ενώ συνδέει τη δική της περίπτωση με τη δική του και της Μέγκαν. Στην ίδια συνέντευξη ο Χάρι μιλάει και για τις καταχρήσεις που έκανε.

Η συνέντευξη που έδωσε ο Πρίγκιπας Χάρι

«Ξοδέψαμε 4 χρόνια προσπαθώντας να το κάνουμε να πετύχει. Κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν για να μείνουμε και να συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Αλλά η Μέγκαν δεν άντεχε.

Η ιστορία επαναλαμβανόταν. Η μητέρα μου κυνηγήθηκε μέχρι θανάτου ενώ ήταν σε σχέση με κάποιον που δεν ήταν λευκός. Και να τι έγινε. Είναι απίστευτα επώδυνο να κινδυνεύω να χάσω και άλλη γυναίκα στη ζωή μου. Είναι σαν να μεγαλώνει η λίστα. Και έχει να κάνει πάλι με τους ίδιους ανθρώπους, το ίδιο μοντέλο επιχείρησης, την ίδια βιομηχανία», είπε χαρακτηριστικά.

«Σκεφτόμουν "τι έκανε όλο αυτό στη μαμά μου"»

Ο Πρίγκιπας Χάρι αποφάσισε να «κάψει» για ακόμα μία φορά τη βασιλική οικογένεια, αυτή τη φορά με τις δηλώσεις που έκανε στο podcast του Νταξ Σέπαρντ, στο οποίο μίλησε για την απόφασή να αποχωρήσει μαζί με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ.

Ο Χάρι εξήγησε πως πολύ συχνά είχε στο μυαλό τη μητέρα του και πως ήθελε να την κάνει να νιώσει υπερήφανη μετά από όλα όσα έζησε στο πλευρό του πατέρα του. Ο ίδιος δεν είχε σκοπό να επικοινωνήσει με τους δικούς του ωστόσο μετά την επίσκεψη του στη Μ. Βρετανία θέλησε να στείλει μια επιστολή στον Κάρολο.

«Δεν πιστεύω ότι πρέπει να κατηγορούμε οποιονδήποτε, αλλά σίγουρα σε ό,τι αφορά την ανατροφή, έχω βιώσει κάποια μορφή πόνου ή οδύνης, εξαιτίας του πόνου και της οδύνης που ίσως ο πατέρας μου ή οι γονείς μου βίωσαν. Θα σιγουρευτώ ότι θα σπάσω αυτό τον κύκλο, για να μην το κληροδοτήσω», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε ότι ως γονείς, μαζί με τη Μέγκαν Μαρκλ, θα έπρεπε «να κάνουμε ό,τι μπορούμε και να πούμε "Αυτό που συνέβη σε εσένα θα σιγουρευτώ ότι δεν θα συμβεί σε εσένα"».

Αναφορικά με τον πρίγκιπα Κάρολο, δήλωσε: «Ποτέ δεν το είδα, ποτέ δεν το ήξερα και ξαφνικά άρχισα να ενώνω τα κομμάτια. “ΟΚ, οπότε εδώ πήγε σχολείο, αυτό συνέβη, το ξέρω αυτό για τη ζωή του”. Επίσης ξέρω ότι αυτό συνδέεται με τους γονείς του, οπότε αυτό σημαίνει ότι μου φέρθηκε με τον τρόπο που του φέρθηκαν. Πώς μπορώ, λοιπόν, να το αλλάξω αυτό για τα δικά μου παιδιά;».

Πρίγκιπας Χάρι Νταϊάνα

Όπως σημείωσε, για πρώτη φορά σκέφτηκε να εγκαταλείψει τη βασιλική οικογένεια, όταν ήταν 20 χρονών: «Είναι η δουλειά, σωστά; Χαμογέλα και άντεξέ το. Συνέχισε τη δουλειά. Ήμουν περίπου 20 ετών και σκεφτόμουν “Δεν θέλω να κάνω αυτή τη δουλειά, δεν θέλω να βρίσκομαι εδώ. Δεν θέλω να το κάνω αυτό. Κοίτα τι έκανε αυτό στη μαμά μου, πώς θα καταφέρω ποτέ να τακτοποιηθώ και να αποκτήσω σύζυγο και οικογένεια όταν ξέρω ότι αυτό θα συμβεί ξανά;”».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι αποφάσισε να κάνει ψυχοθεραπεία έπειτα από συζήτηση με την σύζυγό του, η οποία μπορούσε να καταλάβει «ότι πονούσα, ότι υπήρχαν κάποια πράγματα έξω από τον έλεγχό μου, που με θύμωναν, που έκαναν το αίμα μου να βράζει», όπως υπογράμμισε.

«Έβγαλα το κεφάλι μου από την άμμο και σκέφτηκα “Είσαι σε αυτή την προνομιακή θέση, σταμάτα να παραπονιέσαι και σταμάτα να σκέφτεσαι ότι θες κάτι διαφορετικό. Να το κάνεις διαφορετικό, γιατί δεν μπορείς να ξεφύγεις.

Πώς θα κάνεις αυτά τα πράγματα διαφορετικά, πώς θα κάνεις τη μαμά σου υπερήφανη και να χρησιμοποιήσεις αυτό το σύστημα για να επηρεάσεις πραγματικά την αλλαγή; Κοιτώντας πίσω, συνειδητοποιώ με βοήθησε το να βοηθώ άλλους ανθρώπους».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η ετεροθαλής αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ προέβλεψε το διαζύγιο της από τον Πρίγκιπα Χάρι

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σπάει» τη σιωπή του μετά τη συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν

Share