Χάρι: Η επιστολή που έστειλε στον Κάρολο

Προσπάθησε να διορθώσει τα πράγματα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χάρι: Η επιστολή που έστειλε στον Κάρολο

Από τη μέρα που ο Πρίγκιπας Χάρι μαζί με τη Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισαν να φύγουν από τη βασιλική οικογένεια και να μετακομίσουν στην Αμερική, οι σχέσεις τους με τον Κάρολο έχουν οδηγηθεί στα άκρα. Έτσι, πριν λίγο καιρό είχε αποκαλυφθεί πως οι δύο άνδρες δεν μιλάνε μεταξύ τους.

Τελειωτικό χτύπημα για τη μεταξύ τους σχέση ήταν η συνέντευξη που έδωσε ο Χάρι μαζί με την σύζυγό του στην Όπρα, στην οποία αναφέρθηκε και στον πατέρα του αλλά και στην έλλειψη υποστήριξης που είχε από το παλάτι.

Όλα άλλαξαν όταν ο Χάρι επισκέφθηκε την Αγγλία προκειμένου να παρευρεθεί στην κηδεία του Φίλιππου. Ο πρώην Δούκας του Σάσεξ, έκανε ένα μεγάλο περίπατο με τον πατέρα του, προκειμένου να συζητήσουν, ενώ μίλησε και με τον Ουίλιαμ, με τον οποίο επίσης δεν τα πηγαίνει καλά.

Η επιστολή που έστειλε ο Χάρι στον Κάρολο

Μια βασιλική πηγή είπε στην The Mirror: «Έγραψε μια βαθιά προσωπική επιστολή στον μπαμπά του για να προσπαθήσει να διορθώσει τα πράγματα, αλλά οι εντάσεις εξακολουθούν να είναι μεγάλες και τα πράγματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακριβώς όπως ήλπιζε.

Χάρι Κάρολος

Υπήρξε ένα είδος σιωπηλής συμφωνίας μεταξύ όλων να βάλουν στην άκρη όλα όσα σκέφτονται και να επικεντρωθούν αποκλειστικά στη στήριξη της βασίλισσας πριν από την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου. Το βασικό συναίσθημα μέσα στη μοναρχία ήταν πως δεν ήταν ούτε η ώρα ούτε το μέρος για να μιλήσουν για τέτοια πράγματα, ειδικά σε μια τόσο συναισθηματική στιγμή για όλους τους εμπλεκόμενους».

Χάρι και Ουίλιαμ αποχώρησαν μαζί από το κάστρο του Ουίνδσορ

Αφορμή για να συζητήσουν και να έρθουν πιο κοντά ήταν η κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου για τα αδέρφια Χάρι και Ουίλιαμ.

Από την στιγμή που ο πρίγκιπας Χάρι αποφάσισε να εγκαταλείψει οριστικά τα βασιλικά του καθήκοντα, τα δύο αδέρφια δεν είχαν καθόλου επαφές.

Ωστόσο, συναντήθηκαν μετά από καιρό στην κηδεία του παππού τους, χωρίς όμως να περπατήσουν δίπλα δίπλα, καθώς αναμεσά τους ήταν ο ξάδερφός τους Peter Phillips.

Στο τέλος όμως της τελετής, οι δύο πρίγκιπες συναντήθηκαν και μίλησαν, και μαζί με την Κέιτ Μίντλετον, αποχώρησαν περπατώντας από το κάστρο του Ουίνδσορ.