Eurovision 2021 - Στεφανία: «Τι να πω που η Ολλανδία η χώρα μου δεν μου έδωσε βαθμούς...»

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την επιστροφή της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Eurovision 2021 - Στεφανία: «Τι να πω που η Ολλανδία η χώρα μου δεν μου έδωσε βαθμούς...»

Η Στεφανία Λυμπερακάκη, επέστρεψε στην Ελλάδα από το Ρότερνταμ όπου διεξήχθη η Eurovision 2021. Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος βρέθηκαν οι ρεπόρτερ των εκπομπών όπου μαζί με την Έλενα Τσαγκρινού έκανε τις πρώτες της δηλώσεις.

«Είμαι φαν των Maneskin, μου άρεσε που κέρδισε η Ιταλία. Τι να πω που η Ολλανδία δεν μου έδωσε βαθμούς. Χάρηκα όμως, που το κοινό της Ολλανδίας μου έδωσε 10. Θέλω να αγοράσω σπίτι στο Κολωνάκι γιατί είναι πολύ ωραία εκεί και νομίζω ότι εκεί μένει και ο Κωνσταντίνος Αργυρός», είπε μεταξύ άλλων.

Από την άλλη ο Δημήτρης Κοντόπουλος δήλωσε: «Η Στεφανία νομίζω ότι πρέπει να το ξανακάνει σε 2,3,4 χρόνια. Θα έχει ωριμάσει και θα είναι 100 φορές καλύτερη. Είναι ένα παιδί που εξελίσσεται συνέχεια, είναι τρομερά συγκεντρωμένη σε αυτό που κάνει και έχει τη στόφα ενός μεγάλου καλλιτέχνη».

Το πρώτο μήνυμα της Στεφανίας Λυμπερακάκη μετά τον τελικό της Eurovision

Από το 2013 είχε να βρεθεί η Ελλάδα στην πρώτη δεκάδα της Eurovision και έκανε το μεγάλο της comeback με τη Στεφανία Λυμπερακάκη και το τραγούδι Last Dance. Η νεαρή τραγουδίστρια στο πρώτο μήνυμα που έστειλε μετά τον τελικό, δήλωσε ενθουσιασμένη.

Η Στεφανία είχε πει πριν εμφανιστεί στη σκηνή πως στόχος της είναι να κάνει υπερήφανους όλους τους Έλληνες και το κατάφερε και με το παραπάνω αφού μπόρεσε να ξεπεράσει τα τεχνικά προβλήματα που υπήρχαν στην εμφάνισή της και να μαγνητίσει τα βλέμματα.

«Γεια σε όλους. Θέλω να πω απλά ένα ευχαριστώ στον καθένα που ψήφισε για την Ελλάδα. Το εκτιμώ πραγματικά. Είμαστε ξανά στους δέκα καλύτερους και θα κάνουμε πάρτι. Αύριο θα πάω στην Ελλάδα και θα προσπαθήσω να αγκαλιάσω κάθε Έλληνα προσωπικά. Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ που ψηφίσατε. Σας ευχαριστώ για όλα. Ήταν μια εμπειρία ζωής που δε θα ξεχάσω ποτέ».