Eurovision 2021: Δεν συναντήθηκαν στο Ρότερνταμ η Στεφανία και η Έλενα Τσαγκρινού

Η αμήχανη συνάντησή τους στο αεροπλάνο για την επιστροφή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Eurovision 2021: Δεν συναντήθηκαν στο Ρότερνταμ η Στεφανία και η Έλενα Τσαγκρινού

Μπορεί η Στεφανία και η Έλενα Τσαγκρινού να μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια η μία για την άλλη, η αλήθεια ωστόσο είναι πως κατά τη σύντομη διαμονή τους στο Ρότερνταμ δεν συναντήθηκαν ούτε μία φορά με αποτέλεσμα να ιδωθούν στο αεροπλάνο της επιστροφής.

Η Στεφανία και η Έλενα Τσαγκρινού έφτασαν στην Ελλάδα πριν από λίγες ώρες και τα είπαν για λίγο μέσα στο αεροπλάνο.

Η συνάντηση της Έλενας Τσαγκρινού και της Στεφανίας Λυμπερακάκη στο αεροπλάνο μετά τη Eurovision

«Λόγω κορωνοϊού δεν συναντήθηκαν ποτέ στο τιρκουάζ χαλί, έμεναν σε ξεχωριστά ξενοδοχεία, οι πρόβες γινόντουσαν σε διαφορετικές μέρες. Η πρώτη συνάντηση έγινε στο check in στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ, όπου τις χώριζαν πέντε μέτρα. Δεν μίλησαν και κανένας από τις δύο αποστολές δεν προσπάθησε να τις φέρει κοντά», αποκάλυψε ο δημοσιογράφος της εκπομπής Στην φωλιά των ΚουΚου.

«Δεν φοβάμαι μη ακούσω αρνητικά σχόλια! Αξίζαμε μια καλύτερη θέση»

Στην Ελλάδα από το Ρότερνταμ επέστρεψε η Έλενα Τσαγκρινού και έκανε τις πρώτες δηλώσεις στην κάμερα, που την περίμενε στο αεροδρόμιο με σκοπό να μιλήσει για την εμπειρία και τη θέση που έλαβε στην Eurovision 2021.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία, ήταν μια τεράστια εμπειρία για μένα, φανταστική. Περιμέναμε μια καλύτερη θέση και ο κόσμος αυτό περίμενε, το είδα από τις αντιδράσεις και τα μηνύματα που έχω λάβει. Φυσικά και σκέφτομαι να ξαναπάω στη Eurovision. Για μένα δίκαια κέρδισε η Ιταλία», είπε αρχικά η Έλενα Τσαγκρινού.

Πρόσθεσε επίσης: «Δεν φοβάμαι μη ακούσω αρνητικά σχόλια με την επιστροφή μου, ο κόσμος είπε πως αξίζαμε κάτι καλύτερο και μια καλύτερη θέση. Το θεωρούσα καλό ότι θα έβγαινα πρώτη στη σκηνή. Δεν πειράζει, ήταν μια τέλεια εμπειρία».