Άγγελος Μπράτης: Με αυτόν τον τρόπο καλωσόρισε την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στο GNTM 4

Ενθουσιασμένοι οι κριτές με το νέο μέλος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγγελος Μπράτης: Με αυτόν τον τρόπο καλωσόρισε την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στο GNTM 4

Μετά τη Βίκυ Καγιά, και ο Άγγελος Μπράτης θέλησε να καλωσορίσει την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στο GNTM 4 με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

O σχεδιαστής αποφάσισε να ανεβάσει μία φωτογραφία από μία συνεργασία που είχε με το επιτυχημένο μοντέλο, και συγκεκριμένα από μία επίδειξή του στην οποία φοράει ένα υπέροχο φόρεμά του.

Η ανάρτηση του Άγγελου Μπράτη για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και το GNTM 4

«Καλώς ήρθε στην οικογένεια του GNTM Ισμήνη. Άσε την κομψή αύρα σου στη σκηνή όπως κάνεις σε αυτή την επίδειξή μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος σχεδιαστής στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Οι πρώτες δηλώσεις της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου

Το πρωί της Κυριακής, η νέα κριτής του GNTM 4, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έκανε τις πρώτες της δηλώσεις για το νέο βήμα που κάνει στην καριέρα της μετά και από την ανακοίνωση που ήρθε από το Star, ενώ αναφέρθηκε στις σχέσεις της με την Βίκυ Καγιά.

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη! Είναι η πρώτη μέρα σήμερα και θα δούμε πως θα πάει. Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε. Δεν είχα κάτι τέτοιο στο μυαλό μου. Ήταν όλο λίγο ξαφνικό και έγινε πολύ γρήγορα. Όπως γνωρίζετε μένω στην Αμερική, οπότε δεν ήξερα και πως γίνονταν τα πράγματα εδώ. Τα καταφέραμε, όμως, ήρθα. Δεν γνωρίζω ακόμα να θα έχω και συμμετοχή στην παρουσίαση. Θα το δούμε με την παραγωγή.

Με την Βίκυ Καγιά είμαστε σε πολύ καλές σχέσεις, την γνωρίζω άλλωστε από τον χώρο. Δεν έχουμε τον χρόνο είναι η αλήθεια να πούμε πολλά γιατί και εγώ ήρθα ουσιαστικά πριν από δυο μέρες. Έχω παρακολουθήσει τα παλιότερα GNTM» είπε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.