Ελένη Μενεγάκη - Νατάσα Θεοδωρίδου: Που θα συναντηθούν οι δύο φίλες;

Η δημόσια κοινή τους εμφάνιση που θα σας εκπλήξει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελένη Μενεγάκη - Νατάσα Θεοδωρίδου: Που θα συναντηθούν οι δύο φίλες;

Μετά το instagram live τους που έκανε τον απόλυτο πάταγο, η Ελένη Μενεγάκη και η Νατάσα Θεοδωρίδου θα εμφανιστούν ξανά μαζί.

Οι δυο γυναίκες είναι πολύ καλές φίλες και κουμπάρες και πολύ συχνά αλληλεπιδρούν μέσω social media, με τα σχόλια τους στις φωτογραφίες να μην μένουν ποτέ απαρατήρητα.

Μάλιστα, πρόκειται να εμφανιστούν δημόσια μαζί σε κάτι που σίγουρα δεν περιμέναμε! Σύμφωνα με τον Άρη Καβατζίκη και το ρεπορτάζ του στο Πάμε Δανάη, οι δύο γυναίκες θα συνυπάρξουν στα «Mad Video Music Awards 2021 από τη ΔΕΗ», τα οποία επιστρέφουν στο MEGA και επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις, όπως η βράβευση της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Φυσικά, το τιμητικό βραβείο Mad Music Icon στην Ελληνίδα τραγουδίστρια θα κάνει η Ελένη Μενεγάκη!

Οι δημόσιες ευχές της Ελένης Μενεγάκη για την ονομαστική εορτή της Νατάσας Θεοδωρίδου

Ευχές για την ονομαστική εορτή της φίλης και κουμπάρας της, Νατάσας Θεοδωρίδου, θέλησε να στείλει δημόσια η Ελένη Μενεγάκη, σήμερα, Κυριακή του Πάσχα.

Οι δύο γυναίκες έχουν άριστες σχέσεις και πολύ συχνά επικοινωνούν μέσω Instagram, ενώ πριν λίγες μέρες είχαν οργανώσει μαζί και ένα διαδικτυακό live.

Αυτήν την φορά, η Νατάσα Θεοδωρίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκειμένου να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές που έχει λάβει.

Στην λεζάντα έγραψε: «Σήμερα με κάνατε να αισθανθώ ότι περάσατε όλοι από το σπίτι μου,να μου ευχηθείτε για τη γιορτή μου..σας ευχαριστώ για τα λόγια καρδιάς...οι ευχές σας είναι το πιο όμορφο δώρο μου...σύντομα θα τραγουδάμε. “.

Τα σχόλια φυσικά ήταν χιλιάδες και αυτό που ξεχωρίσαμε βέβαια εμείς ήταν αυτό της φίλης και κουμπάρας της Ελένη Μενεγάκη: "Χρόνια πολλά Νατασαρα μου. ευτυχία και αγάπη μόνο", ήταν το σχόλιο της παρουσιάστριας.

 Ελένη Μενεγάκη οι δημόσιες ευχές της για την ονομαστική εορτή της Νατάσας Θεοδωρίδου