Στεφανία Λυμπερακάκη: Το μήνυμα που της έστειλε η Έλενα Παπαρίζου μετά την εμφάνιση της στην Eurovision 2021

«Θα ήθελα να διαγωνιστώ και πάλι για την Ελλάδα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στεφανία Λυμπερακάκη: Το μήνυμα που της έστειλε η Έλενα Παπαρίζου μετά την εμφάνιση της στην Eurovision 2021

Το πρωί της Τετάρτης ,η Στεφανία Λυμπερακάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και τον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα και παραχώρησε μερικές ενδιαφέρουσες δηλώσεις.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision 2021 ανέφερε ποιοι 'Ελληνες της έστειλαν μηνυμα μετά την εμφανισή της και την κατάκτηση της 10ης θέσης.

Μάλιστα, η Στεφανία αποκάλυψε και τι είπε με την Έλενα Τσαγκρινού στο αεροπλάνο της επιστροφής.

Οι δηλώσεις της Στεφανίας Λυμπερακάκη

“Τώρα ετοιμάζομαι με τον Δημήτρη Κοντόπουλο και τον Arcade ένα τραγούδι για τα Mad VMA. Δεν μπορώ να σου πω τι έιναι το τραγούδι, είναι μυστικό. Δεν ξέρω, είναι η πρώτη φορά που είμαι εδώ. Θα ήθελα να τραγουδήσω ελληνικό στίχο.

Μου έστειλε η Έλενα Παπαρίζου και μου είπε “Κούκλα είσαι”. Μου έστειλε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Τάμτα. Μου είπε: “Στεφανία είσαι υπέροχη. Σε αγαπώ, καλή επιτυχία” και μιλήσαμε λίγο στο τηλέφωνο. Εγώ είμαι φαν. Ο θείος μου, Γιάννης Στάνκογλου, μου έστειλε ένα video που τραγουδά το Last Dance. Και έλεγα: “Παναγία μου. Γιατί το έκανες αυτό. Σταματά.”

Με την Έλενα Τσαγκρινού μιλήσαμε λίγο στο αεροπλάνο και λέγαμε ότι δεν θέλουμε να επιστρέψουμε στην Αθήνα. Και η Έλενα ήθελε να πάει πάλι πίσω, να το ξανακάνουμε. Ήταν πολύ ωραία. Θα ήθελα να διαγωνιστώ και πάλι για την Ελλάδα”.

«Τι να πω που η Ολλανδία η χώρα μου δεν μου έδωσε βαθμούς...»

Η Στεφανία Λυμπερακάκη, επέστρεψε στην Ελλάδα από το Ρότερνταμ όπου διεξήχθη η Eurovision 2021. Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος βρέθηκαν οι ρεπόρτερ των εκπομπών όπου μαζί με την Έλενα Τσαγκρινού έκανε τις πρώτες της δηλώσεις.

«Είμαι φαν των Maneskin, μου άρεσε που κέρδισε η Ιταλία. Τι να πω που η Ολλανδία δεν μου έδωσε βαθμούς. Χάρηκα όμως, που το κοινό της Ολλανδίας μου έδωσε 10. Θέλω να αγοράσω σπίτι στο Κολωνάκι γιατί είναι πολύ ωραία εκεί και νομίζω ότι εκεί μένει και ο Κωνσταντίνος Αργυρός», είπε μεταξύ άλλων.

Από την άλλη ο Δημήτρης Κοντόπουλος δήλωσε: «Η Στεφανία νομίζω ότι πρέπει να το ξανακάνει σε 2,3,4 χρόνια. Θα έχει ωριμάσει και θα είναι 100 φορές καλύτερη. Είναι ένα παιδί που εξελίσσεται συνέχεια, είναι τρομερά συγκεντρωμένη σε αυτό που κάνει και έχει τη στόφα ενός μεγάλου καλλιτέχνη».