Νίκος Μουτσινάς: Συγκλονισμένος με την εξομολόγηση του Χάππιλου - «Γι’ αυτό έγινε το MasterChef, μπράβο του»

«Εμείς από την άλλη δείχναμε το αυτό της τέτοιας στο Survivor»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νίκος Μουτσινάς: Συγκλονισμένος με την εξομολόγηση του Χάππιλου - «Γι’ αυτό έγινε το MasterChef, μπράβο του»

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε κατά την διάρκεια της εκπομπής του, με τον δικό του αιχμηρό τρόπο, μερικά πλάνα που έπαιξαν χθες στο Survivor αλλά και στο Masterchef.

Το πλανό λοιπόν που σχολιάστηκε όσο κανένα και φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε από τον αγαπημένο παρουσιαστή, ήταν αυτό που παίκτες έβγαλαν τα μαγιό τους, κολύμπησαν κι έκαναν ηλιοθεραπεία γυμνοί.

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε λοιπόν: «Ενημερώνω ότι υπάρχει κι άλλος τρόπος να είσαι σε ριάλιτι» και αμέσως μετά προβλήθηε το βίντεο με την εξομολόγηση του Παύλου Χάππιλου από το MasterChef.

Ο παρουσιαστής είπε τότε: «Κανονικά τώρα το Star θα έπρεπε να τελειώσει το MasterChef. Γι’ αυτό έγινε το MasterChef, μπράβο του. Εμείς από την άλλη δείχναμε το αυτό της τέτοιας. Δεν πειράζει, ότι μπορεί ο καθένας. Μπράβο στον Παύλο, τα αυτονόητα είπε βέβαια.

Ας έχουμε λίγο στο μυαλό μας ότι και οι γονείς μας είχαν κάποιους άλλους γονείς και κάποιους άλλους. Και η κάθε οικογένεια τι κάνει; Πάει να κάνει copy την προηγούμενη, δεν καταλαβαίνουν κάποια πράγματα. Όλοι οι υπόλοιποι, από κάποια ηλικία και κάτω, μπορούμε να χαλαρώσουμε γιατί έτσι θα αλλάξει. Διαφορετικά θα τα λέει ένας άνθρωπος. Τα είπε πολύ καλά, μπράβο στο αγόρι».

«Μήπως λέγεται Survivor για εμάς που το βλέπουμε;»

Τα καρφιά του πέταξε για ακόμη μια φορά ο Νίκος Μουτσινάς κατά την διάρκεια της εκπομπής, το μεσημέρι της Τρίτης, με αφορμή όλα όσα είδαμε στο επεισόδιο του Survivor.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής και ηθοποιός που έχει εκφράσει αρκετές φορές την γνώμη του για το ριάλιτι επιβίωσης, ανέφερε ξανά πόσο έχει κουράσει πια η εξέλιξη και η πορεία που παίρνει το παιχνίδι.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να πει και μια φοβερή ατάκα, για το ποιος είναι πραγματικά ο Survivor και ποιος όχι!

«Περίμενα χτες να φύγει κάποιος να αδειάσει το νησί να πάμε διακοπές αλλά τίποτα.Υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση πότε θα τελειώσει;

Νομίζω ότι το βλέπω χρόνια. Μήπως λέγεται Survivor για εμάς που το βλέπουμε; Δηλαδή όποιος καταφέρει να το δει μέχρι το τέλος θα πάρει το έπαθλο».