Αντίνοος Αλμπάνης: Τα έβαλε με τους followers του - «Να σας θυμίσω ότι δεν είμαι...»

Η έντονη ενόχληση του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αντίνοος Αλμπάνης: Τα έβαλε με τους followers του - «Να σας θυμίσω ότι δεν είμαι...»

Την έντονη ενόχληση του έδειξε ο Αντίνοος Αλμπάνης στους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram, με αφορμή μερικές απαιτήσεις τους.

Ο αγαπημένος ηθοποιός που πριν λίγο καιρό εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού, είναι αρκετά ενεργός στα social media και πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότα του.

Ωστόσο, ο ίδιος φαίνεται πως δέχεται πολλά μηνύματα από άτομα που του ζητούν να στείλει διάφορες ευχές, γεγονός όμως που τον έχει φτάσει στα όρια του.

Για τον λόγο αυτόν, ο Αντίνοος τοποθετήθηκε δημόσια και έβαλε τέλος σε όλη αυτή τη κατάσταση, δημοσιεύοντας ένα κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση του Αντίνοου Αλμπάνη

Στα όριά του φαίνεται πως έφτασε ο Αντίνοος Αλμπάνης με κάποιους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram. Ειδικότερα, ο γνωστός ηθοποιός δέχεται πολλά μηνύματα από ανθρώπους που του ζητούν να στείλει διάφορες ευχές, γεγονός που τον έχει εκνευρίσει.

“Μου στέλνετε κατά καιρούς μήνυμα να σας στείλω βίντεο, που θα εύχομαι για τα γενέθλια του κολλητού σας, για το πτυχίο της ξαδέρφης σας και για τα γεμιστά της μάνας σας. Σε περίπτωση που έχετε μπερδευτεί να σας θυμίσω ότι δεν είμαι juke box. Σας ευχαριστώ”.

«Με απασχολεί να είμαι ζωντανός»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε για όλα στο περιοδικό Τηλέραμα και την Αθηνά Ζαχαράκη. Μεταξύ άλλων, ράγισε καρδιές, όταν μίλησε για την υγεία του.

Τι θα θέλατε να σας φέρει η νέα χρονιά;

«Επειδή ζούμε σε δύσκολους καιρούς και είμαστε όλοι πιεσμένοι, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να χρησιμοποιήσουμε ό,τι απόθεμα καλοσύνης έχουμε και να προσφέρουμε στους γύρω μας, γιατί είναι πολύ εύκολο να παρασυρθούμε και να αρχίσουμε να κατασπαράζουμε ο ένας τον άλλον, από το άγχος, την αγωνία και τον φόβο που έχουν προκληθεί από την πανδημία.

Όσο για μένα; Αυτό που εύχομαι όχι μόνο για τον νέο χρόνο αλλά για κάθε ώρα, κάθε μέρα, κάθε μήνα μετά την περιπέτειά μου είναι να έχω υγεία. Το μόνο που με απασχολεί είναι να είμαι ζωντανός. Εγώ το “στην υγειά μας” και το λέω και το εννοώ!»

Δείτε και τη φωτογραφία με το δυνατό μήνυμα του από την περίοδο της μάχης με τον καρκίνο.