Καίτη Φίνου: Δέχεται επίθεση στο instagram - «Είναι όλες χοντρές σαν κι εσένα»

Το αισχρό σχόλιο που έλαβε από follower της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Καίτη Φίνου: Δέχεται επίθεση στο instagram - «Είναι όλες χοντρές σαν κι εσένα»

Επίθεση από μερικούς followers της δέχεται η Καίτη Φίνου, η οποία μάλιστα θέλησε να δημοσιεύσει και ένα άκρως προσβλητικό σχόλιο που έλαβε.

Η ηθοποιός είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολύ συχνά τοποθετείται και εκφράζει τις απόψεις της χωρίς φόβο, ενώ πριν λίγο καιρό συγκίνησε με την ανάρτηση της για τον Στάθη Ψάλτη.

Αυτή τη φορά, η ίδια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα σχόλιο που δέχτηκε από έναν ακόλουθο της, προκειμένου να περάσει με αυτόν τον τρόπο μερικά μηνύματα.

Το σχόλιο που δέχτηκε η Καίτη Φίνου

“Δεν έχεις να φας το νύχι σε μάρανε! Και όχι στη Μάλτα δεν έχει αδύνατες τραγουδίστριες. Είναι όλες χοντρές σαν κι εσένα” της είπε χαρακτηριστικά ένας ακόλουθος.

Αμέσως μετά, η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο μέσα στο οποίο ανέφερε πως αυτό είναι “από τα πιο ευγενικά που γράφουν κάποιοι κομπλεξικοί”.

«Ντρεπόμουν για το σώμα μου.. πέρασα κατάθλιψη»

Καλεσμένη στο Dot το πρωί της Κυριακής βρέθηκε η Καίτη Φίνου η οποία αναφέρθηκε στο σώμα της και συγκλόνισε με τις δηλώσεις της.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε τόσο για τον Στάθη Ψάλτη όσο και για την κατάθλιψη που πέρασε εξαιτίας των κιλών της.

Συγκεκριμένα, η Καίτη Φίνου είπε: «Ο Στάθης Ψάλτης ήταν ο πιο σέξι για εμένα. Εκείνη την εποχή δεν έβρισκα κανέναν τους σέξι. Ήταν όμως ο Σταμάτης Γαρδέλης. Κάναμε μετά βιντεοκασέτες μαζί και το… διαπίστωσα.

Δεν μπορώ να πω, τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Όχι, δεν είχαμε σχέση. Τα ‘80s ήταν μια ανεμελιά, μια ανάσα. Δεν φοβόμουν. Ντρεπόμουν για το σώμα μου, είχα παχιές γάμπες, δεν ήξερα να περπατήσω καλά.

Δεν ήμουν η γυναίκα που θα έκανε τον άντρα να λιώσει σε ένα κρεβάτι, ήμουν πολύ ντροπαλή. Πόνεσα, πέρασα την κατάθλιψη μου - καταθλιψάρα και πάχυνα στα 40 μου.

Ο Στάθης είχε πολύ καλό μπλα μπλα. Γνωριστήκαμε στον “Παρθενοκυνηγό”. Όταν βγαίναμε δεν γνώριζα ότι ήταν παντρεμένος. Όταν χωρίσαμε ζήτησα να μην ξαναπαίξω μαζί του» κατέληξε λέγοντας η Καίτη Φίνου η οποία μέσα σε όλα αποκάλυψε για την άγνωστη σχέση της με έναν επιχειρηματία.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα