Γιάννης Σιδεράκης: Η ανάρτηση «καρφί» του πρώην της Ιωάννας Τούνη μετά τον χωρισμό τους

Δεν άργησε πάρει θέση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιάννης Σιδεράκης: Η ανάρτηση «καρφί» του πρώην της Ιωάννας Τούνη μετά τον χωρισμό τους

Χωριστούς δρόμους έχουν πια τραβήξει ο Γιάννης Σιδεράκης και η Ιωάννα Τούνη, με τον πρώτο μάλιστα να προχωρά σε μια ανάρτηση «καρφί».

Η όμορφη Θεσσαλονικιά επιβεβαιώσε προχθες από ένα instagram live αλλά και σήμερα μέσα από τις δηλώσεις της στο Ευτυχείτε πως πλέον είναι ελεύθερη κι ωραία.

Το ζευγάρι όλους αυτούς τους μήνες που διατηρούσαν σχέση είχαν αποφασίσει να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να μην αναφέρονται σχεδόν ποτέ σε αυτή.

Ωστόσο, η Ιωάννα γνωστοποιήσε τον χωρισμό τους και μάλιστα σύμφωνα με πληροροφορίες του Πρωινού, πολιορκείται ήδη από έναν πρώην σύντροφο της.

Ο Γιάννης Σιδεράκης, λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του χωρισμόυ, δημοσίευσε story-καρφί στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση του Γιάννη Σιδεράκη μετά τον χωρισμό του με την Ιωάννα Τούνη

«”Η δημοσιογραφία είναι ένα επάγγελμα στο οποίο περνάει κανείς τη μισή ζωή του μιλώντας για πράγματα που δε ξέρει” Αφήνω αυτό εδώ έτσι για να υπάρχει».

 Γιάννης Σιδεράκης η ανάρτηση «καρφί» του πρώην της Ιωάννας Τούνη μετά τον χωρισμό τους

«Έχει κουράσει, φτάνει»

Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε καλεσμένη το πρωί του Σαββάτου στο Έλα Χαμογέλα και φυσικά ρωτήθηκε αν ισχύει η επανασύνδεση με τον πρώην σύντροφο της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου με την Ιωάννα συζητήσανε τόσο για την συμμετοχή της στο My Style Rocks, στην πρόταση που δέχτηκε για το Survivor καθώς και για τις φήμες που την ήθελαν να έχει ξανά σχέση με τον πρώην σύντροφό της (Γιάννης Σιδεράκης).

Η Ιωάννα Τούνη είπε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω παιδιά, δεν μιλάω πλέον για τα προσωπικά μου. Είπα θα ξαναμιλήσω μόνο αν αρραβωνιαστώ. Έχω κουραστεί και έχω κουράσει πιστεύω, φτάνει!

Δεν μου έχει γίνει πρόταση γάμου, ωστόσο πάντα οι σύντροφοι που είναι μαζί μου, θέλουν υποτίθεται να με παντρευτούν, αλλά κάτι στο παρασύνθημα πηγαίνει λάθος», κατέληξε η Θεσσαλονικιά Ιωάννα.