Κάτια Ζυγούλη: Η νέα τρυφερή ανάρτηση με τα παιδιά της

Από τον προσωπικό της παράδεισο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κάτια Ζυγούλη: Η νέα τρυφερή ανάρτηση με τα παιδιά της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κάτια Ζυγούλη έκανε μία νέα πολύ τρυφερή ανάρτηση μαζί με τα παιδιά της, από τον προσωπικό της παράδεισο στο Μουζάκι.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια μοιράζεται αρκετές φορές στιγμιότυπα μαζί με τα παιδιά της και έτσι, αυτή τη φορά δημοσίευσε μία φωτογραφία από έναν καταρράκτη που επισκέφθηκαν.

Η ανάρτηση της Κάτιας Ζυγούλη με τα παιδιά της

«Υπάρχει ένα μέρος που το θεωρώ Παράδεισο.

Εκεί ηρεμεί η ψυχή μου.

Θες η φύση και τα πλατάνια;

Θες η ελευθερία που βιώνουν τα πλάσματα;

Θες οι υπέροχοι άνθρωποι που σε καλό δέχονται και σε γεμίζουν αγάπη και φροντίδα;

Μάλλον όλα μαζί», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε η Κάτια Ζυγούλη.

«Έχω περάσει περιόδους που είχα παντού μωρά στα χέρια μου και κάπου άφησα εμένα»

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Κάτια Ζυγούλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Love It και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο πως είναι η ζωή της με τέσσερα παιδιά.

Η πλέον καστανομάλλα Κάτια υπήρξε ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα και η επιτυχία που σημείωσε ήταν τεράστια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

undefined

Όμως θέλησε να τα αφήσει στην άκρη και να αφιερωθεί στην όμορφη οικογένεια της. Όπως δήλωσε και η ίδια, ο εαυτός μπήκε σε δεύτερη μοίρα και κατάφερε να βρει τον χρόνο να ασχοληθεί με την ίδια μόνο όταν μεγάλωσαν τα παιδιά της.

«Έχω περάσει μεγάλες περιόδους που είχα παντού μωρά στα χέρια μου και κάπου άφησα εμένα. Τώρα ξαναγυρνάω σε μένα. Βρίσκω χρόνο να με φροντίσω, όχι απαραίτητα να καλλωπιστώ, το τι θα διαβάσω πώς θα επιλέξω να ξεκουραστώ.

Έχω υπάρξει αρκετά φοβισμένη ως προς την έκθεση και σιγά σιγά ανακαλύπτω την ανάγκη να εκτεθώ με έναν πιο ευάλωτο τρόπο, ότι αυτά που απασχολούν τον κόσμο εκεί έξω είναι και οι δικές μου αγωνίες».