Love It: Στο πλευρό της Μαλέσκου πρώην παίκτης του Survivor 4 από τη νέα σεζόν

Πάει το μυαλό σας;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Love It: Στο πλευρό της Μαλέσκου πρώην παίκτης του Survivor 4 από τη νέα σεζόν

Στον ΣΚΑΙ και την νέα σεζόν θα βρίσκεται η Ιωάννα Μαλέσκου, ωστόσο με νέα ανανεωμένη ομάδα στο πλατό του Love It, με σκοπό να ανεβάσουν τα νούμερα τηλεθέασης και να περάσουν μπροστά από τον ανταγωνισμό ο οποίος θα είναι μεγάλος, ειδικά με την Ελένη Μενεγάκη απέναντι.

Η δημοσιογράφος, Ναταλία Ανδρικοπούλου το πρωί του Σαββάτου μέσα από την εκπομπή Έλα Χαμογέλα, αποκάλυψε πως ένας πρώην παίκτης του Survivor 4 θα ενταχθεί στην ομάδα της εκπομπής της.

Αυτός ο πρώην παίκτης του Survivor 4 μάλλον πάει στην Μαλέσκου

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι και τις αποφάσεις για τα πρόσωπα θα τις πάρουν μαζί. Στην εκπομπή της παρουσιάστριας λοιπόν είναι πιθανό να δούμε τον Χάρη Γιακουμάτο, ο οποίος έχει εμφανιστεί αρκετές φορές στο πλατό της.

Το μέλλον της Ιωάννας Μαλέσκου και του Love It στον ΣΚΑΙ

Το πρωί της Κυριακής, η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο της ανανέωσης του συμβολαίου της με τον ΣΚΑΪ, τονίζοντας πως αν εξακολουθήσουν να υπάρχουν ωραίες συνθήκες τότε θα έρθει.

Η παρουσιάστρια εξήγησε πως έχει κάνει τις συζητήσεις με το κανάλι και πως δεν μπορεί προς το παρόν να κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Και όλα αυτά, την εποχή που η Ιωάννα Μαλέσκου δέχεται μία πολιορκία από τον Μάριο Χεζόνια, η οποία βέβαια έχει γίνει viral από τα social media!

«Δεν έχω κάτι επίσημο να μοιραστώ με τον κόσμο αλλά, πιστέψτε με, θα το καταλάβετε.

Αν το έχεις μάθει από την πλευρά του ΣΚΑΪ ότι ανανεώνω, τότε θα σου πω ναι. Ο επαγγελματισμός υπάρχει. Η καλή διάθεση υπάρχει. Αν γίνει και ένα κράμα με ωραίες συνθήκες εκ νέου τότε σίγουρα ανανεώνονται οι συνεργασίες», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.