Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με ζωντανή εκπομπή στον ΣΚΑΙ

Η απίστευτη σπόντα του Κώστα Σταματόπουλου στον αέρα του Έλα Χαμογέλα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με ζωντανή εκπομπή στον ΣΚΑΙ

Στον ΣΚΑΪ έρχεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όπως επιβεβαιώθηκε πριν από λίγες μέρες από την ίδια, ωστόσο αναμένεται να δούμε την παρουσιάστρια με δυο project και όχι μόνο με το ριάλιτι Αγρότης Μόνος Ψάχνει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Ναταλίας Ανδικοπούλου στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα», έχει συμφωνήσει με το κανάλι του Φαλήρου και για μια ζωντανή εκπομπή στη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

«Μιλάμε για μια ζωντανή ψυχαγωγική εκπομπή αν και ακόμα αναζητείται η ζώνη μετάδοσης της. Το πιθανότερο σενάριο θέλει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να αναλαμβάνει ζωντανή ψυχαγωγική εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη», ανέφερε.

Η απίστευτη σπόντα του Σταματόπουλου για την εκπομπή της Σπυροπούλου

Μετά τα πλάνα που πρόβαλλε η εκπομπή Έλα Χαμογέλα o Παύλος Σταματόπουλος πήρε τον λόγο και πέταξε την σπόντα του, αφού είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν. «Επιστρέφει λοιπόν η Κωνσταντίνα στον τόπο του εγκλήματος», είπε.

Όσα είπε η Σπυροπούλου για την συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ

«Έχω μπει στην οικογένεια του ΣΚΑΙ. Μου έχει λείψει πάρα πολύ η επαφή με τον κόσμο, μου έχει λείψει η δουλειά μου. Ήδη δουλεύουμε και έχουμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες. Το Αγρότης Μόνος Ψάχνει προορίζεται για το βράδυ», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Δεν έκανα κάτι παράνομο και δεν το έκρυψα κιόλας. Αν έκανα και φοβόμουν για αυτό, ίσως να μη το έδειχνα κιόλας. Ήταν και στα πλαίσια δουλειάς, γιατί και ο σύντροφός μου είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται στην εστίαση και σε άλλους τομείς. Μπορεί να με πάρει μαζί του. Μπορεί κάτι να φαίνεται πιο προκλητικό και έντονο. Δεν είχα τέτοια πρόθεση. Δε μου αρέσει να ζω στον κόσμο μου και δε ζω στον κόσμο μου. Και εγώ πέρασα δύσκολα και στην προηγούμενη καραντίνα ήταν μακριά η οικογένειά μου και δε μπορούσα να τη δω.

Δε θα δείξω τις δύσκολες στιγμές. Εγώ είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και δείχνω πάντα τη θετική πλευρά. Νομίζω πως όσοι με ακολουθούν έχουν καταλάβει την αυθεντικότητα του χαρακτήρα μου με τα χρόνια. Καταλαβαίνουν ότι δεν έχω περάσει μόνο τέλεια. Απλά επιλέγω να δημοσιοποιώ τις θετικές στιγμές της ζωής μου» είπε σχετικά με τα ταξίδια που έκανε εν μέσω καραντίνας η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και είχε προκαλέσει αντιδράσεις.