Η Κέιτ Μίντλετον έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου

«Είμαι πολύ ευγνώμων»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Κέιτ Μίντλετον έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου

Ολοένα και περισσότερα άτομα εμβολιάζονται πλέον κατά του κορωνοϊού κι ένα από αυτά είναι και η Δούκισσα του Κέμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ -που πριν λίγο καιρό γιόρτασαν 10 χρόνια γάμου- έκανε χθες, Παρασκευή, την πρώτη δόση και η ίδια λίγο αργότερα μοιράστηκε το γεγονός αυτό με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ανάρτηση της Κέιτ Μίντλετον

Συγκεκριμένα, η Κέιτ δημοσίευσε μια φωτογραφία στον λογαριασμό στο twitter από την ώρα του εμβολιασμού και έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα:

«Χθες έλαβα την πρώτη μου δόση του εμβολίου κατά της COVID-19 στο Μουσείο Επιστημών του Λονδίνου. Είμαι πολύ ευγνώμων σε όλους όσους συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια - σας ευχαριστώ για όλα όσα κάνετε».

«Σούσουρο» στο διαδίκτυο με τη νέα φωτογραφία των παιδιών της Kate Middleton και του William

Κανονικό «σούσουρο» έχει επικρατήσει εδώ και μερικές ώρες στο διαδίκτυο, καθώς βγήκε στη δημοσιότητα μία νέα φωτογραφία της Kate Middleton μαζί με τον αγαπημένο της William και τα 3 παιδιά τους, George, Charlotte και Louis.

Το ζευγάρι ετοιμάζεται σιγά σιγά για τον επόμενο ρόλο που θα αναλάβει στην βασιλική οικογένεια και αυτός δεν είναι άλλος από τον θρόνο.

Ο William είναι δεύτερος στη διαδοχή και όπως λένε οι φήμες, ο Κάρολος θα του παραχωρήσει τη θέση του μιας και βρίσκεται ήδη σε προχωρημένη ηλικία. Έτσι ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, έχουν ήδη ξεκινήσει να κάνουν τις περιοδείες τους στην Μεγάλη Βρετανία - δείτε εδώ το χρυσό τραίνο με το οποίο ταξίδεψαν πριν λίγο καιρό.

Όσο για τα παιδιά τους, φροντίζουν να απολαύσουν τις ξέγνοιαστες στιγμές που έχουν πριν αναλάβει ο μπαμπάς τους τον θρόνο. Ειδικότερα ο George ο οποίος είναι τρίτος στη διαδοχή αυτή τη στιγμή και θα γίνει βασιλιάς όταν αποσυρθεί ο William.

Χθες βράδυ στο πλαίσιο των εορτασμών των Χριστουγέννων, η επίσημη σελίδα του William και της Kate Middleton ανέβασε μία οικογενειακή φωτογραφία.

Kate Middleton William παιδιά