Μπέττυ Μαγγίρα: Η αμήχανη αντίδραση όταν ρωτήθηκε για την εγκυμοσύνη της Κατερίνας Στικούδη

Τι απάντησε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μπέττυ Μαγγίρα: Η αμήχανη αντίδραση όταν ρωτήθηκε για την εγκυμοσύνη της Κατερίνας Στικούδη

Καλεσμένη στην εκπομπή Έλα χαμογέλα βρέθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα λίγες ώρες πριν τον τελικό του YFSF. Η ηθοποιός απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις, ωστόσο όταν η συζήτηση έφτασε στην εγκυμοσύνη της Κατερίνας Στικούδη που πρώτο το Youweekly.gr αποκάλυψε, ένιωσε αμηχανία.

Η τραγουδίστρια περιμένει τον καρπό του ερωτά της με τον Βαγγέλη Σερίφη και διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ωστόσο η ίδια δεν έχει ακόμα επιβιώσει ούτε διαψεύσει τις φήμες.

Όταν λοιπόν ο Παύλος Σταματόπουλος αναρωτήθηκε πως η Κατερίνα Στικούδη που βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση θα κάνει τις μεταμορφώσεις, υπήρξε αμηχανία στον αέρα.

«Δεν το έχει πει η ίδια», απάντησε η Μπέττυ Μαγγίρα με την παρουσιάστρια να την βγάζει από την δύσκολη θέση αλλάζοντας θέμα.

Η νυχού της Κατερίνας Στικούδη επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού YOU αποκάλυψε πως η Κατερίνα Στικούδη είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί. Σήμερα, ήρθε η επιβεβαίωση με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η νυχού της τραγουδίστριας.

Συγκεκριμένα, η αισθητικός της ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο η Κατερίνα Στικούδη ποζάρει για να δείξει το καινούργιο της μαύρισμα και από κάτω, η νυχού της γράφει.

«Αυτό το σπρέι για μαύρισμα είναι καλό ακόμα και για μία εγκυμονούσα... απλά το λέω», αφήνοντας δίπλα μία πονηρή φατσούλα.

Η ανάρτηση που αποδεικνύει την εγκυμοσύνη της Κατερίνας Στικούδη

Κατερίνα Στικούδη εγκυμοσύνη

"Έχω να πω ένα “μπράβο” σε όλους αυτούς που βρήκαν τη δύναμη να μιλήσουν"

Τα φλερτ των νεανικών της χρόνων, το πείσμα που είναι ασπίδα της σε κάθε εμπάθεια, ο σύζυγός της που την κάνει να νιώθει παντοδύναμη, οι ατασθαλίες στη διατροφή και η πειθαρχία στον τρόπο ζωής της, η αδυναμία στους γονείς της και η λατρεία στον πεθερό της, η βία στις γυναίκες, τα φετινά απρόοπτα στο YFSF, οι μεταμφιέσεις που τη δυσκόλεψαν, τα εύσημα που πήρε από σπουδαίους καλλιτέχνες. Το πιο sexy θηλυκό της ελληνικής showbiz με την πολυδιάστατη προσωπικότητά της ως τραγουδίστρια, ηθοποιός και παρουσιάστρια, υποδέχεται μαζί μας την άνοιξη για να μας χαρίσει τη θετική της ενέργεια και τις πιο προσωπικές της εξομολογήσεις.

H μόνιμη ερώτηση στην Κατερίνα Στικούδη είναι πάντα “μα πώς τα προλαβαίνεις όλα;”, αφού αυτές τις μέρες τρέχει από τη μια πρόβα στην άλλη για τα γυρίσματα του YFSF, με ενδιάμεσο σταθμό το στούντιο για την ηχογράφηση του νέου της άλμπουμ και προετοιμάζοντας τη νέα της στήλη που θα δίνει τις συμβουλές της για ευεξία σε γνωστό site. Η κουβέντα μας ξεκινά από τα παιδικά της χρόνια στη Θεσσαλονίκη όπου μεγάλωσε και είναι το δικό της... λιμάνι.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Κατερίνα Στικούδη περιοδικό you

Όσα ζούμε το τελευταίο διάστημα, με τις δεκάδες καταγγελίες γυναικών, σε εξέπληξε για το μέγεθος και την έκταση του προβλήματος; Υπάρχουν παρόμοια φαινόμενα και στο τραγούδι; Τα έχεις δει να συμβαίνουν;

Δεν μου έχει συμβεί κάτι προσωπικά και θεωρώ πως έχει γίνει από τύχη. Δεν έχει σημασία αν προκαλείς (όπως λένε μερικοί) ή όχι. Ένα άρρωστο μυαλό δεν χρειάζεται αφορμή για να ασκήσει βία. Έχω να πω ένα “μπράβο” σε όλους αυτούς που βρήκαν τη δύναμη να μιλήσουν, να μοιραστούν δημόσια αυτό που έζησαν! Μακάρι οι άνθρωποι που βρίσκονται σε θέσεις ισχύος να μην εκμεταλλεύονται καταστάσεις όχι μόνο στον χώρο του θεάματος αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη θέση εργασίας.

Τι σε ενόχλησε περισσότερο τον τελευταίο χρόνο με τις αλλεπάλληλες καραντίνες και την πανδημία; Ένιωσες κάπως παροπλισμένη;

Το ότι έχουμε χάσει την ελευθερία μας. Ότι δεν μπορούμε να αγκαλιάζουμε και να φιλάμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα χωρίς δεύτερη σκέψη, αυτό με στενοχωρεί. Από την άλλη πλευρά νιώθω και τυχερή γιατί μετά την πρώτη καραντίνα το “My style Rocks” συνεχίστηκε και κατάφερε να ολοκληρωθεί ο τέταρτος κύκλος. Στο μεσοδιάστημα έκανα βιντεοκλίπ και φωτογραφίσεις. Ετοιμάζω το 5ο μου album με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό, που θα κυκλοφορήσει σύντομα από τη Minos EMI / Universal. Και τώρα προέκυψε το “Your Face Sounds Familiar”, που είναι ένα από το αγαπημένα μου projects, μια υπέροχη παρέα και μια υπερπαραγωγή. Μου δίνει τεράστια χαρά που βρίσκομαι εκεί.

Έχεις τη λαχτάρα να στεφθείς νικήτρια;

Δεν υπάρχει νικητής και χαμένος σε αυτό το σόου. Είναι παρά πολύ δημιουργικό όλο αυτό που ζούμε εκεί, θαυμάζω τόσο πολύ την παρέα που έχουμε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου και δεν μπορώ να δω κανέναν ανταγωνιστικά.

Ποια μεταμφίεση στο YFSF, στο προηγούμενο και στο τωρινό, σε παίδεψε και σε άγχωσε;

Δεν υπάρχει καμιά εύκολη μεταμφίεση. Σίγουρα όμως ο Vanilla Ice ήταν ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό act, ασταμάτητος χορός και ρίμες δίχως τέλος! Τώρα τι θα μου φέρει το Buzzer από εδώ και πέρα... Ποιος ξέρει τι με περιμένει!

(γέλια)

Δείτε εδώ backstage βίντεο από την συνέντευξή της!