Φωλιά των Κου Κου: Εκτός εκπομπής ο Στέφανος Κωνσταντινίδης

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φωλιά των Κου Κου: Εκτός εκπομπής ο Στέφανος Κωνσταντινίδης

Η νέα εβδομάδα για την εκπομπή Φωλιά των Κου Κου, ξεκίνησε με μείον έναν συνεργάτη. Ο λόγος για τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, με την Κατερίνα Καραβάτου να εξηγεί τον λόγο που δεν βρίσκεται στο πλατό.

«Δεν βλέπετε σήμερα τον Στέφανό μας, γιατί σήμερα είχε κάποιες προγραμματισμένες ιατρικές εξετάσεις και αύριο θα είναι πάλι εδώ μας», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, μετά την οριστική αποχώρηση του Κρατερού Κατσούλη.

Τη θέση του Στέφανου Κωνσταντινίδη στον αέρα της εκπομπής, πήρε ο Ισίδωρος Φίκαρης, ο οποίος είναι δημοσιογράφος στο κανάλι.

Όσα είπε η Καραβάτου στους Κου Κου για τον Κωνσταντινίδη

«Φρόντισε όταν φύγει να είμαστε όλοι...»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ράγισε καρδιές με μια ανάρτηση του, μέσω της οποίας ευχήθηκε στον πατέρα του που έχει φύγει από την ζωή.

Την Κυριακή ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram του με την οικογένειά του.

Αφορμή στάθηκε η ονομαστική εορτή του πατέρα του, Αντώνη, ο οποίος όμως δεν βρίσκεται πλέον κοντά του.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έγραψε:

Σήμερα γιορτάζει ο διάδοχος μας και εκεί ψηλά ο δημιουργός αυτής της οικογένειας, που φρόντισε όταν φύγει να είμαστε όλοι αυτάρκεις, αξιοπρεπείς και δημιουργικοί.

Χρόνια πολλά στους Αντώνηδες όλου του κόσμου, να ζούμε να θυμόμαστε αυτόν που μου έδωσε υπόσταση και χιλιόχρονος ο συνεχιστής μου???????????? #σευχαριστώπατέρα #celebration #antonisday #proudofyou #thanxgod»!

Στέφανος Κωνσταντινίδης ανάρτηση

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είχε γράψει για τον χαμό του πατέρα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με συγκινητικά λόγια:

«Θα φύγω εγώ πρώτος γιατί θέλω να μείνω μια γλυκιά ανάμνηση. Σαν ένα κάστρο που δεν πατήθηκε ποτέ, σαν μια γη που οργώθηκε μα δεν πρόλαβε να καρπίσει, σαν ένας οδοιπόρος που δεν έφτασε στη γη της επαγγελίας», έγραψες σ’ ένα από τα πολλά σου ποιήματα πατέρα μου.

Έφυγες χθες, πρώτος τελικά και ναι, θα μείνεις μια γλυκιά ανάμνηση. Έφυγες τόσο διακριτικά, όσο ετσιθελικά διακριτικός ήσουν σ’ όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου. Έχε γεια μπαμπά μου και σου υπόσχομαι ότι το ανθολόγιο και το συγγραφικό σου έργο θα εκδοθούν σύντομα και θα μείνουν ως κληρονομιά σ’ αυτόν τον τόπο»