Η Σοφία Μουτίδου "άδειασε" τον Χάρη Ρώμα - «Θυμάμαι δύο ψέματα του συγκλονιστικά για εμένα»

Η αποκάλυψη της ηθοποιού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Σοφία Μουτίδου

Στο νέο επεισόδιο “Θάρρος ή αλήθεια” του Fipster στο κανάλι του στο Youtube βρέθηκε και απάντησε η Σοφία Μουτίδου σε όλες τις ερωτήσεις. Η ηθοποιός, αναφέρθηκε και στα δύο ψέματα, όπως υποστηρίζει, που έχει πει ο Χάρης Ρώμας για την ίδια.

Να σημειώσουμε πως πριν από μερικούς μήνες, ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει στον αέρα του Καλύτερα δεν γίνεται πως έχουν τσακωθεί.

Η αποκάλυψη της Σοφίας Μουτίδου για τον Χάρη Ρώμα

«Θυμάμαι δύο ψέματα του Χάρη Ρώμα. Ήταν συγκλονιστικά ψέματα και βγήκα και τα διέψευσα. Το ένα ήταν ότι εγώ και καλά είπα “αν δεν συμμορφωθείτε όλοι στο Καφέ της Χαράς με τα ωράριά μου εγώ δεν έρχομαι”, το οποίο είναι τραγικό. Του το είπα κιόλας. Και το δεύτερο είναι πάλι με τον Χάρη Ρώμα, ο οποίος, δεν ξέρω γιατί, είχε πει μια φορά ότι με συνάντησε στις σκάλες να κλαίω και του είπα ότι είμαι φτωχή και είπε ότι θα μου κάνει δώρο το νυφικό μου», είπε αρχικά η Σοφία Μουτίδου.

«Όταν εγώ δοκίμαζα το νυφικό στο γύρισμα, επειδή παντρευόμουν εκείνο το διάστημα στ’ αλήθεια, είπα… καλέ, τι ωραίο νυφικό. Και μου λέει ο Χάρης “μη στεναχωριέσαι, ο κολλητός μου έχει νυφικά, θα σου κάνω εγώ δώρο το νυφικό”. Έτσι έγινε! Το ότι με είδε στις σκάλες να κλαίω και είμαι φτωχή, δεν το κατάλαβα αυτό γιατί τα λέει αυτά».

Η δήλωση του Χάρη Ρώμα για την Σοφία Μουτίδου

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα Δεν Γίνεται, με τον ίδιο να αναφέρεται στην Σοφία Μουτίδου.

Αρχικά ο ηθοποιός απευθυνόμενος στην Ναταλία Γερμανού είπε: «Μπαίνουν αρκετοί ηθοποιοί στο Καφέ της Χαράς, -όπως η χήρα- εκτός από κάποιες περιπτώσεις, όπως η Σοφία Μουτίδου. Πώς και δεν το ρώτησες;» με την ίδια να γελά και να λέει πως αυτές είναι ερωτήσεις που τις κάνει ο Κώστας Τσουρός.

Ο Χάρης Ρώμας αμέσως μετά είπε: «Δεν θα παίξει τελικά. Υπάρχουν 3-4 άτομα που δεν μπήκαν από όλο το καστ. Δεν θα είναι τελικά η Σοφία Μουτίδου. Τσακωθήκαμε λίγο. Υποκλίνομαι στο ταλέντο της Σοφίας, τελικά, και στην ευθύτητά της, αλλά σε κάποια πράγματα έχουμε δικαίωμα και να διαφωνούμε. Αν και πάλι εγώ πιστεύω ότι φίλοι είμαστε».

Χάρης Ρώμας για Σοφία Μουτίδου