Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Απαντάει για πρώτη φορά στο ενδεχόμενο της συμμετοχής της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

«To Mega είναι το σπίτι μου»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Απαντάει για πρώτη φορά στο ενδεχόμενο της συμμετοχής της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Το πρωί της Δευτέρας, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο της συμμετοχής της στην νέα εκπομπή που ετοιμάζει η Ελένη Μενεγάκη.

Από τη μέρα που ανακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας της Ελένης Μενεγάκη με το Mega, τα ρεπορτάζ που αφορούν τους συνεργάτες που θα την πλαισιώνουν έχουν πάρει... φωτιά. Ένα από τα ονόματα που μοιάζει να είναι σίγουρο, είναι αυτό της Ελιάνας Χρυσικοπούλου.

Οι δηλώσεις της Ελιάνας Χρυσικοπούλου για τη συμμετοχή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

«Δεν απαντιέται το αν έχει γίνει πρόταση από την Ελένη Μενεγάκη. Είμαστε και μέσα στη σεζόν ακόμη. Δε μιλάμε για επόμενα επαγγελματικά πλάνα, είτε υπάρχουν, είτε δεν υπάρχουν. Σε κάθε περίπτωση το Mega είναι το σπίτι μου σε αυτή τη φάση και ελπίζω να συνεχίσω» αρκέστηκε να πει η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Οι πρώτες δηλώσεις για την τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη

Πριν από λίγο καιρό, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μίλησε στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη, ενώ απάντησε και στο αν έχει σκοπό να συνεργαστεί εκ νέου μαζί της.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου φέτος βρίσκεται στο πλευρό της Δανάης Μπάρκα η οποία με τη σειρά της υποδέχθηκε με πολύ όμορφο τρόπο την Ελένη Μενεγάκη στο κανάλι, ενώ συνεργαζόταν με την «βασίλισσα» της πρωινής ζώνης για 8 χρόνια.

«Είχαμε μεγάλα τηλεοπτικά νέα χθες. Τα περιμέναμε αλλά δεν ξέραμε πότε ακριβώς. Δεν το ξέραμε ότι θα γυρίσει ρε παιδιά; Τηλεόραση χωρίς Ελένη και Ελένη χωρίς τηλεόραση; Είναι δύσκολο», είπε αρχικά η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο μίας νέας συνεργασίας με την παρουσιάστρια και απάντησε: «Δεν ξέρω να απαντήσω σε αυτό και δεν ξέρω καν τι θα κάνει η Ελένη, εσείς ξέρετε; Με την Ελένη μιλάμε φιλικά, δεν είμαστε φίλες, αλλά μιλάμε φιλικά κατά καιρούς. Έχουμε την πολύ καλή σχέση, γιατί μου έχει φερθεί κάτι παραπάνω από καταπληκτικά» απάντησε και πρόσθεσε: «Οι συνθήκες παίζουν ρόλο και οι άνθρωποι. Ο άνθρωπος ο συγκεκριμένος μου είναι πολύ αγαπητός, αλλά από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλοί παράγοντες που κουμπώνουν και πρέπει να κουμπώσουν».