Ίαν Στρατής: Το σχόλιο για την εγκυμοσύνη της Κατερίνας Στικούδη

«Δεν ξέρω κάτι...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ίαν Στρατής: Το σχόλιο για την εγκυμοσύνη της Κατερίνας Στικούδη

Το πρωί της Δευτέρας, ο Ίαν Στρατής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Κατερίνας Στικούδη, αποκαλύπτοντας πως δεν έχει κάποια σχετική πληροφόρηση.

Ο τραγουδιστής μίλησε και για τη συμμετοχή του καλού του φίλου, Ηλία Μπόγδανου στο Survivor 4, ενώ αποκάλυψε πως έχει δεχθεί και ο ίδιος πρόταση στο παρελθόν.

Οι δηλώσεις του Ίαν Στρατή για την εγκυμοσύνη της Κατερίνας Στικούδη.

«Δε ξέρω για την εγκυμοσύνη της Κατερίνας. Δε μας έχει πει κάτι αλλά συγχαρητήρια Κατερίνα μου. Συγχαρητήρια, τι να πω».

«Mε έχουν προσεγγίσει για να μπω στο Survivor αλλά όχι δε θα πήγαινα. Είναι ο φίλος μου ο Ηλίας Μπόγδανος. Με τον Ηλία πάμε way back», είπε στη συνέχεια.

Όσο για την πρόταση που ακούγεται ότι ετοιμάζει ο Δημήτρης Σειρηνάκης στον Ηλία Μπόγδανο, ο Ίαν γέλασε και απάντησε: «Tελεια… Έλα ρε συ, δε θα το κάνει ο Ηλίας αυτό ας μη γελιόμαστε».

Κατερίνα Στικούδη: Έδωσε την απάντηση της για την εγκυμοσύνη της με ένα βίντεο

Ξεκάθαρη απάντηση στις φήμες που την θέλουν να είναι έγκυος, δεν έχει δώσει ακόμα η Κατερίνα Στικούδη, ωστόσο το σώμα της φανερώνει πολλά.

Εμείς πρώτοι σας είχαμε αποκαλύψεις το αποκλειστικό μας για την εγκυμοσύνη της πανέμορφης τραγουδίστριας, η οποία βέβαια χαρακτηρίζει την φουσκωμένη της κοιλίτσα ως παραπάνω κιλά.

Ωστόσο, η ίδια δεν έχει σταματήσει να αναρτά φωτογραφίες κι βίντεο από την καθημερινότητα της και τώρα που τελείωσε το YFSF έχει ακόμα περισσότερο χρόνο.

Έτσι, μπήκε σήμερα, Κυριακή, για ένα μπάνιο στην θάλασσα και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο στο οποίο ποζάρει με μαγιό κα φαίνεται η ελάχιστα φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Κατερίνα Στικούδη εγκυμοσύνη βίντεο 2

Κατερίνα Στικούδη εγκυμοσύνη βίντεο